Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Halloween v pojetí slavných krásek: Kdo byl nejrajcovnější Marge Simpsonová?!

/
  • Slavné krásky to na Halloween roztočily.
    1. listopadu 2022 ● 15:40

    Halloween sice nemá v Česku takovou tradici, čím dál víc lidí ho ale začíná slavit. Co se ovšem odvahy týče, máme těm zahraničním hvězdám ještě stále co závidět. Vybrali jsme pro vás ty nejšílenější a nejvíc sexy outfity, co na sebe oblékly slavné modelky, herečky a influencerky, a ujišťujeme vás, že jde o děsivě rajcovní podívanou!

  • 1.

    Heidi Klumová (49), topmodelka

    „Královna Halloweenu“ Heidi Klumová (49) také letos uspořádala svou slavnou každoroční párty s kostýmy. Tentokrát se sama přestrojila za žížalu a její manžel Tom Kaulitz (33) známý z kapely Tokio Hotel představoval pořádně zmláceného rybáře, který se ji snažil polapit na háček. Nechyběla ani dcera Klumové Leni (18) v obleku Catwoman, ani Tomovo dvojče Bill, který v reakci na drama kolem nové Malé mořské víly dorazil jako rusovlasá Ariel.

  • 2.

    Alessandra Ambrosiová (41), modelka

    Hvězdou večera s názvem CARN*EVIL Halloween Party v Los Angeles byla beze sporu modelka Alessandra Ambrosiová, která se na červeném koberci předvedla v sexy černém modelu. Z toho se tají dech!

  • 3.

    Kylie Jennerová (25), modelka a podnikatelka

    Nevlastní sestra Kim Kardashianové Kylie Jennerová se letos skutečně rozjela. Sítě zaplavila fotkami v množství nejrůznějších promakaných kostýmů. Kdybychom vám je zde chtěli ukázat všechny, vydalo by to skoro na knihu... Nabízíme tedy jen některé a zbytek si můžete prohlédnout v galerii. 

  • 4.

    Kendall Jennerová (26), modelka

    Starší sestra Kylie, Kendall Jennerová, nezůstala pozadu. Nejprve se blýskla jako sexy variace Jesse z Příběhu hraček, později se ukázala jako okurka – v návaznosti na virální video, na kterém podle fanoušků neumí nakrájet ani okurku. 

  • 5.

    Alexia Baileyová (22), influencerka

    Britská modelka a influencerka Alexia Baileyová si na halloweenský večírek v Manchesteru vyšla velice nalehko. Na sobě totiž jako kostým měla jen žlutou lepící pásku, kterou policie obvykle označuje místa nehod. V její přítomnosti jistě k mnoha nehodám u pánů dochází, co myslíte?

  • 6.

    Ashley Grahamová (35), modelka

    Americká plus size modelka Ashley Grahamová si ve West Hollywoodu zašla na halloweenský večírek v kostýmu, v němž byla neuvěřitelně roztomilá. Na sebe si totiž tato trojnásobná maminka vzala andělská křídla a zvolila make-up, co jí dodával nevinný vzhled...

  • 7.

    Kim Kardashianová (42), podnikatelka

    Kim Kardashianová se letos převtělila do mutantky Mystique ze slavného komiksu X-Men. V latexové kombinéze ukázala všechny své slavné přednosti – bujná ňadra, úzký pas i kulaté pozadí. Za tenhle kostým by se nemuseli stydět ani u filmu! 

  • 8.

    Brooklyn Beckham (23) a Nicola Peltzová (27)

    Sám pořadatel tohoto večírku ve West Hollywoodu, model a fotograf Brooklyn Beckham, a jeho manželka, herečka Nicola Peltzová, se nechali inspirovat filmem Romeo a Julie od režiséra Baze Luhrmanna (60). Brooklyn si stejně jako Romeo v podání Leonarda DiCapria (47) na ples Kapuletů oblékl kostým rytíře, a Nicola zvolila kostým anděla tak jako Julie Claire Danesové (43).

  • 9.

    Cardi B (30), rapperka

    Svérázná rapperka Cardi B se letos pěkně odvázala. Za kostým si zvolila lechtivé provedení Marge Simpsonové! Namísto dlouhých světle zelených šatů si oblékla jen korzet, aby vynikly její křivky. 

  • 10.

    Lizzo (34), zpěvačka

    Za Marge Simpsonovou se letos převlékla i kyprá zpěvačka Lizzo. U ní ale nezůstala a v dalším kostýmu vzdala hold zase loutkové postavičce Miss Piggy. Druhý kostým byl přitom dost úsporný: zpěvačka se zahalila jen kožešinkou či hadem!

  • 11.

    Claudia Alendeová (26), herečka

    Herečka, zpěvačka a mediální osobnost  Claudia Alendeová se ukázala na halloweenské party v Los Angeles v modelu, který rozhodně poutal pozornost jejího širokého okolí. A nejenom kvůli tomu, že byl ve výrazné červené barvě! V latexu, co více odhaloval nežli zahaloval, její křivky vynikly dokonale...

  • 12.

    Chloe Veitchová (23), modelka

    Modelka a účastnice první řady reality show Too Hot to Handle, která mezi diváky na Netflixu oslavila úspěch, se nebojí ukázat své ďábelské já. Chloe Veitchová se zúčastnila halloweenské party v Londýně v kostýmu ďáblice, který nenechává příliš prostoru pro představivost...

  • 13.

    Jessica Alvesová (39), transgender modelka

    Brazilská transgender modelka Jessica Alvesová zašla na večírek v hale Studio 338 v Londýně v náramně sexy kostýmu, v němž všem předvedla své pěstěné tělo. Na sobě měla tato dáma černočervenou uniformu cirkusové principálky s hlubokým dekoltem.

  • 14.

    Justin Bieber (28) a Hailey Baldwinová (25)

    Zpěvák Justin Bieber a jeho manželka Hailey Baldwinová si spolu zašli na halloweenský večírek do klubu Peppermint Nightclub ve West Hollywoodu. Zatímco slavný zpěvák na párty dorazil v převleku za pohádkovou postavičku Keksíka a s ručně ubalenou cigaretou v ústech, co nápadně připomínala marihuanový joint, modelka vsadila na sexy kožený outfit. Patrně měla být jakousi svůdnou upírkou...?

  • 15.

    Lottie Mossová (24), modelka

    Modelka Lottie Mossová, dcera modelky Kate Mossové (48), se ukázala na party v londýnském Laylow převlečená za podnikatelku Paris Hiltonovou. Jedná se o obdiv, nebo o nadsázku? To se můžeme jenom dohadovat...

  • 16.

    Megan Foxová (36) a Machine Gun Kelly (32)

    Herečka Megan Foxová a zpěvák Machine Gun Kelly si na halloweenské party v Los Angeles vyměnili barvu vlasů. Podle všeho šly tyto dvě zasnoubené hrdličky za mileneckou dvojici let devadesátých, herečku Pamelu Andersonovou (55) a jejího tehdejšího přítele, rockera Tommyho Lee (60). Transformace to byla skutečně povedená, co myslíte?

    Na další večírek zase slavná dvojka, co ráda pobuřuje, dorazila jako kněz a jeho sado-maso věřící, kterou si Kelly vedl na vodítku. Asi netřeba říkat, že ne všichni byli z této volby nadšení...

  • 17.

    Paris Hiltonová (41), profesionální celebita

    Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová a její manžel, podnikatel Carter Reum (41), si spolu vyrazili na halloweenskou párty v superhrdinských převlecích! Zatímco Paris zvolila modročervený kostým kapitánky Marvel, její choť se oblékl za populárního antihrdinu Deadpoola. A užili si spoustu legrace...

    Hiltonová se svým milým ztvárnili posléze i dva agenty FBI (samozřejmě v podání blond miliardářky s vražedně krátkou sukýnkou), nebo postavičky z kresleného seriálu Sailor Moon. Jak se vám líbí nejvíce?

  • 18.

    Sarah Hylandová (31), herečka

    Hvězda seriálu Taková normální rodinka Sarah Hylandová si nedávno vzala svého snoubence Wellse Adamse (38). V návaznosti na nový sňatek se rozhodli ztvárnit slavnou Adamsovu rodinu! Zatímco Sarah byla krásná Morticie, Wells se oblékl jako Gomez. Převlek byl skutečně povedený... Tyhle dva bychom vůbec nepoznali! 

  • 19.

    Shakira (45), zpěvačka

    Zpěvačka Shakira se letos oblékla jako komiksová hrdinka Wonder Woman. Vedle sukýnky, kozaček, nátepníků a koruny nechyběly ani modré kontaktní čočky a černá paruka. Líbila by se vám Shakira jako tmavovláska?

  • 20.

    Sarah Michelle Gellarová (45), herečka

    Seriálová Buffy, přemožitelka upírů Sarah Michelle Gellarová se se svým manželem Freddiem Prinzem Juniorem se přestrojili za Poměnku a Westleyho - hlavní postavy z filmu Princezna Nevěsta . A přestože už překročila čtyřicítku, kostým jí stále velmi sekne! 

  • 21.

    Galerie

    Na další fotky těchto smyslných kostýmů se můžete podívat do naší pestré galerie. Jistě nebudete litovat...

    Fotogalerie
    128 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy