Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Cardi B, Pamela i Lady Gaga odhalily pravou tvář: Hvězdy bez make-upu: Poznali byste je vůbec?!

/
  • Které dámy se letos ukázaly bez make-upu?
    28. listopadu 2021 ● 09:10

    To, že celebrity vypadají bez make-upu a v teplácích docela jinak než na červeném koberci a fotkách v časopisech, je známá věc. Moderní doba přitom nahrává právě nejrůznějším momentkám na sociálních sítích a i trendy směřují spíše k přirozenosti. Pojďte se s námi ohlédnout za tím, které slavné dámy se letos ukázaly bez líčení! Poznali byste je?

  • 1.

    Jennifer Anistonová

    Jak vypadá ve své přirozené podobě, to na sebe mezi dalšími práskla i Jennifer Anistonová (52). Herečka zapózovala v čepici s nápisem „Rozhodně jsme neměli pauzu“, která odkazuje na slavnou zápletku v seriálu Přátelé, a v mikině se svou seriálovou kamarádkou Monicou.

    Takhle Jennifer vypadá s make-upem:

  • 2.

    Miley Cyrusová

    Jako další ukázala nahou tvář známá provokatérka Miley Cyrusová (29). U té ale nejde o žádné velké překvapení: S odhalováním čehokoli nemá žádný problém!

    Takhle Miley vypadá s make-upem:

  • 3.

    Pamela Andersonová

    Bez líčidel byla vyfocena také Pamela Andersonová (54), známá hlavně díky legendárnímu seriálu Pobřežní hlídka. Andersonová v minulosti přiznala, že podstoupila nějaké procedury na zkrášlení obličeje, pod skalpel by ale prý nešla. Jedinou výjimkou měla být operace prsou.

    7351677:full:false:false:false

    Takhle vypadá Pamela s make-upem:

  • 4.

    Rihanna

    Svou pravou tvář odhalila i kráska Rihanna (33). Také ona je zastáncem přijetí těla se všemi jeho pomyslnými nedostatky, není proto divu, že jde příkladem a sem tam se ukáže i jinak - ne jen profesionálně nalíčená v pečlivě vybraném outfitu. Rihannina značka spodního prádla Savage X Fenty byla navíc jedna z prvních, která zaměstnala modelky nejrůznějších tvarů i barev pleti.

    Takhle vypadá Rihanna s make-upem:

  • 5.

    Cardi B

    Na sociálních sítích odhodila líčení i rapperka Cardi B (29). Ta je známá svými extravagantními modely, umělými řasami a výrazným make-upem, vidět ji bez make-upu, to je proto trochu šok. Oproti tomu, jak ji fanoušci znají, se skoro zdá jako jiný člověk.

    Takhle vypadá Cardi B s make-upem:

  • 6.

    Princezna Beatrice

    Fotografům se v nestřežené chvíli podařilo zachytit i vnučku britské královny Alžběty II., princeznu Beatrice z Yorku (33). Tam ale žádnou velkou změnu nečekejte. Ačkoli je princezna obvykle na veřejnosti pečlivě upravená, jak se na členku královské rodiny sluší a patří, její veliké oči a zrzavá hříva se postarají o to, že ji poznáte vždy a všude, ať už má na sobě či na tváři cokoli.

    Takhle vypadá Beatrice s make-upem:

  • 7.

    Elsa Hosková

    Pokud patříte mezi fanoušky světoznámé modelky Elsy Hoskové (33), možná vás čeká malý šok. Švédský andílek Victoria's Secret totiž obvykle vypadá jako bohyně, realita všedního dne je ale trochu jiná. Zkrátka i modelky jsou jenom lidé.

    Takhle vypadá Elsa s make-upem:

  • 8.

    Cindy Crawfordová

    Dalším úlovkem fotografů se stala herečka Cindy Crawfordová (55). Tu paparazziové zachytili bez líčidel za volantem auta, zamračenou a zjevně unavenou. Cindy zřejmě prostě neměla svůj den. Herečka se ale za svou přirozenou tvář nestydí a na sociálních sítích ji čas od času ukazuje i sama.

    Takhle vypadá Cindy s make-upem:

  • 9.

    Denise Richardsová

    V autě zachytili fotografové i bývalou manželku Charlieho Sheena (56) Denise Richardsovou (50). Ta vždy platila za vyhlášenou krásku a jednu z nejpůvabnějších hereček Hollywoodu. Nikdo z nás ale nemládne a v posledních letech se Richardsová svému někdejšímu já podobá čím dál méně. Množí se i spekulace o nevydařených kosmetických zákrocích.

    Takhle vypadá Denise s make-upem:

  • 10.

    Lady Gaga

    Další hvězdou, která se „práskla“ dobrovolně, je Lady Gaga (35). Popová diva a úspěšná herečka je mistryně převleků a fanoušci ji viděli už prakticky ve všem. Vidět její tvář bez úprav, to je poměrně vzácné. Skoro bychom ji ani nepoznali!

    Takhle vypadá Lady Gaga s make-upem:

  • 11.

    Kylie Jennerová

    Na přirozenost vsadila také modelka a byznysmenka ze slavného klanu Kardashianů-Jennerů Kylie Jennerová (24). Ta oblékla zlaté bikiny, rozpustila dlouhé lokny a vyfotila si několik selfie. Nutno ale podotknout, že make-upem se v tomto případě obtěžovat vůbec nemusela. Zřejmě jen málo fanoušků se jí totiž na snímcích dívalo na obličej.

    Takhle vypadá Kylie s make-upem:

    VIDEO: Osm žhavých kosmetických trendů na podzim 2021

    Video
    Video se připravuje ...

    Osm žhavých kosmetických trendů na podzim 2021 Videohub

    Fotogalerie
    124 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

diskutujici: Jenom někteří z nich dělají bohyně.

(28. 11. 2021 11:39)

y1xcvbnm: ještě že ty opičky popsali , nikdo by nevěděl kdo je kdo, nejhůře je na tom princezna

(28. 11. 2021 10:03)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy