Seriáloví fanoušci žijí v poslední době novinkou s názvem Pam & Tommy o bouřlivém vztahu slavné herečky Pamely Andersonové a hudebníka z metalové kapely Mötley Crüe Tommyho Leea. Vedle hlavních protagonistů se ale pozornost upřela i na jednu krásnou Slovenku, jež dlouhodobě žije v Americe.

„Média opět začínají psát o tom, že se podobám Pamele Andersonové, protože se odvysílala televizní show na Hulu Pam & Tommy. Myslím si, že Lily James zahrála Pamelu velmi dobře, ale Pamely je mi upřímně líto, protože vím, že tato show je pro ni velmi bolestivá,“ napsala „slovenská Pamela“ Katarína Van Derhamová na svůj instagram.

Není to ale jen fyzická podoba, co dvě slavné krásky spojuje. Van Derhamová, která sama sebe označuje jako Čechoslovenko-Američanku, žije od devadesátých let ve Spojených státech, aktuálně v Los Angeles v Kalifornii. V USA se seznámila i s Leem, dokonce spolu prožili vášnivý románek.

VIDEO: Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka.

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka. youtube.com, NBC

„My jsme náš vztah dost tajili, protože jsme nechtěli, aby se o nás dozvěděla média,“ prozradila pro slovenský server Feminity. „Jednou mě naháněli paparazzi, bylo to teda dost nebezpečné,“ zavzpomínala. S Leem se dala do kupy krátce poté, co se oficiálně rozvedl s Pamelou. Vztah ale příliš dlouho nevydržel…

Fotogalerie
177 fotografií