Americká zpěvačka Doja Cat (27) se zřejmě rozhodla doma posbírat staré pavučiny a prohlásit je za šaty, i když jí sotva zakryly jen to nejnutnější. Zpěvačka Tinashe (30) nejspíš tušila, že do zpravodajství pronikne leda tak, že si vezme zcela průhledné síťované šaty, pod nimiž si jen kusy lepicí pásky zakryje bradavky a rozkrok.

Vrcholu nevkusu však dosáhla americká rapperka Doechii (24). Velmi odhalující černostříbrné šaty, ze kterých jí málem vypadla prsa, doplnila vlněnými návleky na ruce a červenou kšiltovkou DSQUARED2, jako by šla někam na stadion.

Modelka Emily Ratajkowská (32) zvolila model v barvách, jež se spolu příliš nekamarádily, navíc neustále hrozilo, že jí ze zeleného topu vypadnou její bujná ňadra, a měla co dělat, aby si neposlušný vršek a svou důstojnost uchránila.

Že na galavečeru lze být sexy, a přitom nevypadat jako prodejná děva z vykřičené čtvrti, dokázaly třeba nejlepší kamarádky Taylor Swiftová (33) a Selena Gomezová (31). Selena všechny ohromila rafinovanou šarlatovou róbou od Oscara de la Renty, tvořenou k sobě sešívanými kvítky, v níž dokonale vynikly její ženské tvary.

Swiftová, která si šla pro cenu MTV za nejlepší hudební video už počtvrté za sebou, což je rekord, odhalila své nádherné nohy v jednoduchých černých šatech Versace s vysokým rozparkem.

Stejný salon nádherně oblékl také kolumbijskou zpěvačku Shakiru, jejíž boky ani v 46 letech prostě nelžou. Na červeném koberci zazářila ve zlatých řetízkových šatech bez zad.

Video
Video se připravuje ...

Milovnice silikonů Sonja Lahtinen a Marianne Adeline Kallio Instagram

Fotogalerie
15 fotografií