Vstup do nového roku 2023 oslavily Nicola Peltzová Beckhamová a Selena Gomezová skutečně ve velkém stylu. Slavné krásky vzaly Nicolina manžela Brooklyna(23) a pár přátel a vyrazily na společnou dovolenou do luxusního letoviska Los Cabos v Mexiku. 

Silvestr strávily ve stejných stříbrných šatech, které každé z nich na míru vytvořila módní značka Valentino. Na sociálních sítích se při té příležitosti pochlubily i společným tetováním – slovem „angel“, neboli „anděl“, které si obě stejným písmem nechaly zvěčnit na ruku. 

Půlnoc strávili Beckhamovi a Gomezová na pláži. Podle snímků, které zveřejnili na sociálních sítích, teklo šampaňské proudem a nechyběl ani mohutný ohňostroj. Selena, Nicola i další přátelé tančili s prskavkami, zpívali, objímali se a bosýma nohama se bořili do písku. Syn Davida(47) a Victorie(48) Beckhamových Brooklyn si vychutnal doutník a pod vybuchující pyrotechnikou vášnivě líbal svou manželku Nicolu. 

Prosluněnou pláž neopustila parta přátel ani na Nový rok. U břehu ukotvili luxusní jachtu, na které radovánky pokračovaly. Movitá mládež pak nafotila, jak relaxuje na písku, hraje společenské hry, popíjí pivo nebo si užívá klidného moře.  

Video
Video se připravuje ...

Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička! Profimedia.cz

Fotogalerie
152 fotografií