Nikola Čechová (34), která se proslavila coby youtuberka Shopaholic Nicol, v polovině srpna loňského roku oznámila krásnou novinku – je v jiném stavu. Pro všechny její příznivce to bylo celkem překvapení, s přítelem Adamem totiž oficiálně tvořila pár jen pár měsíců. Jak později sama (nijak překvapivě) přiznala, těhotenství bylo neplánované. Přesto se však oba nastávající rodiče na miminko velice těší.

Nedlouho před porodem se dokonce pustili i do chystání pokojíčku. Prozatím toho na sociálních sítích moc neukázala, ale z toho, co už zveřejnila, je jasné, že zdi  bude zdobit bílo-zelená barva a vyšívaný nápis „Born to be wild“, což nejspíš nepotřebuje překlad. A dosud nenarozený klouček si bude hovět v rozkošné látkové kolébce.

Video
Video se připravuje ...

Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Zatím využívám dětský pokojíček k práci,“ prozradila na sebe trochu kajícně Čechová a svá slova ilustrovala momentkou, na níž si skutečně hoví v pokojíku s notebookem na klíně. „A přesto, že ještě není 100% hotový, už takhle mi pohled na něj dává trošku klid na duši...“ dodala budoucí maminka, pro kterou bude miminko jejím docela prvním potomkem. V životě ji tedy čekají dost zásadní změny!

„Když jsem ukládala vyprané oblečení pro mimčo do komody, úplně mě rozbolelo břicho z toho, jak je to blízko. Já budu máma, krásný a děsivý zároveň...“ přiznala Nikol s obavami. Její slova zasáhla jak řadu jejích fanoušků, tak i kolegy z umělecké branže. „Budeš úžasná máma,“ ujišťovala ji moderátorka Eva Decastelo (45), která si stejně jako Čechová prošla moderováním Snídaně s Novou.
Fotogalerie
75 fotografií