Bývalá moderátorka Snídaně s Novou a účastnice reality show Survivor se svěřila, že těhotenství bylo neplánované. „Bylo to velké překvapení. S tím, co se kolem mě děje, kolik kamarádek se snažilo dlouhodobě o děti a třeba to nešlo a musely na kliniku, jsem si říkala, že počít v této době je skoro nemožné,“ přiznala otevřeně. 

„Jsem po třicítce. Už v pětadvaceti letech mi na gynekologii říkali, že je to strašný a kdy budu mít děti, že už je to skoro nemožné, abych otěhotněla. V hlavě jsem měla, že když se to doteď nestalo, tak se to nemůže stát. Tak jsem se spletla,“ svěřila se.

Osm testů a panika

S partnerem Adamem byla v té době jen pár měsíců. Nejdřív si myslela, že jde o zánět močového měchýře, ten to ale nebyl, tak si doma udělala těhotenský test... A ten vyšel pozitivně! Prvnímu testu se ovšem zdráhala uvěřit, a tak jich následovalo ještě sedm. 

Když na ni začala doléhat realita, začala Nikola panikařit a dala se do breku. „Zároveň jsem si říkala, že jsem dítě vždy chtěla, že je to zázrak a nádherná zpráva. Jsem typ člověka, který rád všechno plánuje, což mi dává kontrolu a klid na duši. Najednou přišlo něco tak velkého a já nevěděla, jak s tím naložit. Zároveň jsem se styděla, co to mám za reakci, když jsem chtěla vždy miminko,“ rozpovídala se v podcastu. 

Palačinka a pláč na chodbě

Pak přišel těžký úkol – sdělit novinu partnerovi! „Adam přišel domů s palačinkou v ruce, já rozmazaný make-up, bílá. Stojíme v chodbě a já mu to říkám. Začala jsem brečet. Adam přešel do fáze, že to zvládneme, že je to radostná zpráva. Zachoval se tak, jak je jeho zvykem, což jsou věci, proč ho tak moc miluju. Je zodpovědný, starostlivý, jde z něj hodně mužské energie, takže se cítím v bezpečí. Já jsem od přírody člověk, který snadno panikaří a v tuhle chvíli jsem panikařila,“ vyprávěla.

Nakonec ale převládly pozitivní emoce. „Teď je velké těšení a modlení se za to, aby bylo všechno v pořádku,“ svěřila se bývalá Survivorka. 

Video
Video se připravuje ...

Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
65 fotografií