Sympatická plavovláska Nikola Čechová už více než tři roky randí s Jakubem Mahdalem, jenž je známý je převážně díky kapele Sebastian, kde několik let působil jako kytarista. Jak se ale zdá, jejich láska je i po těch letech stále tak intenzivní jako na počátku, kdy se teprve oťukávali a tu a tam na sociálních sítích sdíleli svá první zamilovaná selfíčka. Nikola, která jako moderátorka nejdříve působila v televizi Óčko, odkud se plynule přesunula do Snídaně s Novou, kde spolu se zpěvákem a hercem Milanem Peroutkou (31) tvoří oblíbenou moderátorskou dvojici, svému partnerovi skrze instagram poslala dojemný vzkaz.

Sdílela totiž momentku z jakéhosi natáčení, na níž něžně drží v náručí Jakubovu hlavu. Tento snímek prý ukazuje, co pro ni Mahdal znamená. „Nejen na natáčení, ale ve vztahu. Tady totiž neuklidňuju Kubu já, ale naopak on mě. Když jsem v totálním stresu, vyšiluju, panikařím, Kuba mě vždycky umí zklidnit, podržet a pomazlit. Je skvělý se moct na někoho takovýmhle způsobem spolehnout,“ svěřila se Čechová. Také na sebe svým neuvěřitelným 736 tisícům followerů prozradila, že má prý v sobě kdesi hodně hluboko zakořeněno, že musí všechno zvládnout sama.

VIDEO: Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet 

Video
Video se připravuje ...

Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Nespoléhat se na nikoho, a i kdyby mi měla ruka upadnout, tu tašku odnesu sama. Nevím proč, prostě to tak je, ale učím se to měnit, protože je hezký si nechat pomoct. Dost často s tím bojuju, ale snažím se.“ 

Ona je totiž samostatnost podle mě hezká vlastnost, opravdu je, i Kuba ji na mně má rád, ale zároveň i nemá. Kluci nám prostě chtějí pomáhat a dělá jim to radost. Prostě jako ve všem musíme najít balanc a všem bude dobře,“ uzavřela Nikola, jejíž vyznání během pár dní posbíralo neskutečných 60 tisíc „lajků“. „Krásný!!!“ reagovala na její slova například herečka a zpěvačka Anna Slováčková (25).
Fotogalerie
29 fotografií