Vždy měla ráda sport, ale chuť k jídlu a nabídka bister, co ji zvaly na své lahůdky, vždy vítězila. Nikola známá i pod přezdívku Shopaholic Nicol byla krapet oplácanější, než sama chtěla. Vyzkoušela různé diety, ale vždy zhubla jen na chvíli, a tak se nyní pustila do běhání. 

Žádný extrémy, hladovění, bláznivý diety, keto, koktejly, sacharidový vlny a nevím co ještě. Čistě zdravé jídlo ve správných porcích a pohyb,“ okomentovala prvních pět kilo dole moderátorka Snídaně s Novou

Ale běhání v pražské Stromovce ji navíc chytlo natolik, že má minimálně další tři kilogramy dole a nohy má hubené jak laňka.

VIDEO: Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou

Video
Video se připravuje ...

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Nikdy by mě nenapadlo, že budu ráda běhat a ještě v zimě. Ale přiznám se, že ten svůj rituál začínám opravdu milovat. Probudit se brzy ráno, dát si kafíčko, podcast do uší a běžet. Jsem ráda, že můj stopadesátý pokus mít ráda běhání, vyšel,“ netají se blondýnka, kterou na sociálních sítích sleduje 731 tisíc lidí! 

Nikola v běhu nepolevuje a před několika dny se pochlubila, že uběhla svých prvních 9 kilometrů! Na její postavě je to skutečně vidět a není divu, že ji nyní ve Snídani oblékají do krátkých sukní, kde vyniknou její štíhlá lýtka. 

VIDEO: Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet

Video
Video se připravuje ...

Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
36 fotografií