Bazilika Nanebevzetí Panny Marie na Strahově se ve středu odpoledne hvězdami jenom hemžila! Každý, kdo mohl, se sem přišel rozloučit s nezapomenutelným velikánem české i slovenské hudební scény Vašem Patejdlem

Ačkoli Haberu a Patejdla roky pojila blízká spolupráce i osobní přátelství, proslulý kat ze SuperStar mezi přítomnými překvapivě chyběl. Jen o pár hodin později se přitom někdejší frontman kapely Team objevil po boku své manželky Daniely Peštové (52) na Pražském hradě na finále prestižní modelingové soutěže Elite Model Look. 

„My jsme přijeli rovnou z letiště, a tak jsem se nestihl jít rozloučit, ale určitě půjdu alespoň soukromě,“ vysvětlil Habera důvod své nepřítomnosti na Patejdlově pohřbu webu Extra.cz„Pro mě to byl dost blízký člověk,“ posteskl si. 

A odkud že se to vlastně vraceli? Habera a Peštová si z aktuálně trochu chladnější Prahy na chvíli zaletěli k moři za sluníčkem. Podle fotek, které modelka sdílela na svém Instagramu, se zdá, že se cílem jejich cesty opět stala Florida, kde spolu manželé vlastní milionovou vilku. 

Video
Video se připravuje ...

Pavol Habera a Daniela Peštová: Nejpoctivější filmoví diváci! Markéta Reinischová

Fotogalerie
120 fotografií