Pavol Habera je na sociálních sítích velmi aktivní a nejinak tomu je i nyní, když se nachází se svou životní láskou na dovolené v hlavním městě Francie, tedy v Paříži. S krásnou Danielou Peštovou si prohlédli například Náměstí Vendôme, baziliku Sacré-Cœur, Eiffelovu věž či výstavu v národním muzeu... a po celou dobu se po té nejromantičtější evropské metropoli pohybovali naprosto turisticky.

Kdo by očekával, že si drsný porotce SuperStar bude jezdit po městě jen pomocí taxíků, aby si neošoupal podrážky, ten je na omylu. Slavní partneři totiž využívají městskou hromadnou dopravu, což je pro Haberu podle všeho velký zážitek. Svou fotografii, kde se uprostřed vagonu drží, celý vyjukaný, madla, opatřil vtipným popiskem „poznávání místního obyvatelstva v praxi. V metru po čtyřiceti letech.“ A že to pro něj bylo dost neobvyklé, naznačil i dodatkem, že měl „v očích mírnou nejistotu.“

Video
Video se připravuje ...

Pavol Habera a Daniela Peštová prozradili tajemství svých skříní! 

Svým skutečně rozpačitým výrazem v obličeji pobavil i své instagramové fanoušky, jichž má jenom na této platformě 293 tisíc. „Vypadáte vyděšeně, možná vám měl někdo zazpívat 'držím ti miesto, teraz už vieš to',“ zněl jeden z komentářů ve hravé narážce na slavný hit skupiny Team. Svůj „lajk“ mu ale poslal i třeba zpěvák Matěj Ruppert (45), moderátorka Zora Hejdová (32), či herečka Adéla Gondíková (49), která na snímek reagovala celou řadou upřímně rozesmátých smajlíků.

Neobvyklá role „jednoho z davu“ ale podle všeho slavnému zpěvákovi, jenž v minulosti účinkoval i třeba v muzikálu Tři mušketýři, nevadila. Naopak, sám si liboval, že „je tolik zajímavých míst na světě“, a že má „štěstí, že je může vidět na vlastní oči“. Koneckonců i když je pořádně nadité konto příjemné, přece jenom je škoda si peněz neužívat - a nevyužívat je například na cestování, jelikož jsou to právě zážitky, které nám nikdy nikdo nevezme.

Fotogalerie
50 fotografií