Po dlouhé době netrávila Mahu s dcerou vánoční svátky doma, ale mimo republiku a navíc v teple. Každý den si užívaly naplno, jak na pláži, nebo s přáteli, které potkaly. 

„Po dobu našich prázdnin jsem nechala vymalovat celý dům, dlouho jsem hledala někoho, komu mohu nechat klíče a zmizet, nezruinuje mě (můj dům je na vymalování fakt peklo) a po návratu jsem hodinu stála uprostřed domova a bulila radostí,“ přiznala po návratu domů Bočanová, která s dcerou a psem žije v atypickém domě v Buštěhradu.

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se! Markéta Reinischová

„Kromě domluveného vymalování i totalní oprava VŠEHO, co se nám doma za 12 let rozbilo a nová podlaha jako dárek! Prý ať tý holce uděláme radost, nemá to jednoduchý! Bože, děkuju za lidi se srdcem, které nějak přitahuji a čím dál častěji mi přicházejí do života! Bylo mi štěstím na brek!“ netajila dojetí herečka a přidala na porovnání několik fotek. Dřevěná podlaha byla po letech užívání prochozená a lak sedřený, teď je jako nová. 

Domácnost doslova září novotou a vše je perfektně vyladěné. „Pan Kunkela maloval, opravoval a Péťa debordelizovala, vyhazovala a dekorovala! Vrátila jsem se do ráje! Děkuju! Vy dva byste se tímto měli živit a byli byste miliardáři! Vše opraveno: šuplíky, zásuvky, žárovky, lišty, malby, obrazy, skla, poličky, kličky, okna, dveře, zámky, odpady, rez, krb… asi se picnu,“ kroutí hlavou Mahulena. 

Fotogalerie
66 fotografií