Když Felix Slováček (80) našel na Silvestra po poledni svou ženu bezvládně ležící na zemi jejich vinohradské vily, neschopnou jakéhokoli pohybu, zavolal jí sanitku. Její posádka rozhodla, že je třeba ji odvézt do nemocnice na Královské Vinohrady, kde ji přijali a také hospitalizovali s tím, že se druhý den uvidí, jak na tom pacientka bude. Proč, o tom záchranka ani lékaři nemohou ze zákonných důvodů mluvit, nabízí se ale, že mohlo jít o alkohol, s nímž se Patrasová dlouhodobě potýká, a manžel Felix několikrát řekl i veřejně, že se potřebuje léčit!

Podepsala revers

Felix každopádně s pocitem, že je o manželku postaráno, odjel na předem domluvený kšeft do Rozvadova, kde měl o půlnoci vystoupení v King’s Casinu kamaráda Leona Tsoukernika (50). Dcera Anička Slováčková (28) a syn Felix Slováček ml. (40) zase mířili za kšeftem do Pardubic. „Dáda samozřejmě o tomhle všem byla dopředu informována. Jenže jak už to u ní chodí, hned to pustila z hlavy,“ komentoval situaci rodinný přítel. A tak, když se Patrasová kolem 22. hodiny konečně v nemocnici probrala, usmyslela si, že chce za každou cenu domů! „Nikdo neočekával, že podepíše revers a ještě si od personálu půjčí peníze na taxík!“ dozvěděl se Blesk od rodinného známého.

Neměla klíče

Taxikář ji vysadil před domem a odjel. Vteřinu poté ale Dáda zjistila, že u sebe nemá klíče! Naštěstí měla aspoň mobil, a tak zavolala Felixovi. Ten jí sdělil, že je v Rozvadově a děti mimo Prahu. Patrasová propadla zoufalství. „A Felix z toho byl úplně na mrtvici! Jediné, co ho napadlo, že zavolal sousedům a poprosil je, jestli by se o Dádu nemohli postarat. Nic jiného také nemohl dělat...“ komentoval zdroj Blesku.

Obětaví sousedé ji tedy uložili do postele u sebe, kde také pak Patrasová přivítala Nový rok.

Dáda dál tvrdí: Byl to kotník!

„Zvrtla jsem si kotník. Mám jenom zvrtlej kotník, protože jsem špatně šlápla, protože jsem vytírala podlahu. A to je celý,“ objasnila Patrasová pro TN.cz důvod své hospitalizace. „Bolí to, samozřejmě. Všechno je u nás v pořádku, nikdo se nehádá,“ dodala Patrasová ještě s tím, že Silvestr trávila s rodinou a že nový rok i navzdory zranění »zvládla« přivítat.

Video
Video se připravuje ...

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její! David Turek

Fotogalerie
55 fotografií