Incident se snažil Felix všemožně zamést pod koberec. Jenže o tom, že do vily ve známé ulici na pomezí Vinohrad a Vršovic jela záchranka, existují samozřejmě záznamy.

V péči lékařů

„Posádka záchranářů zasahovala na zmíněné adrese u ženy okolo sedmdesáti let, která měla zdravotní obtíže,“ na dotaz Nedělnímu Blesku mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.

A potvrdila i nezbytnou cestu do nemocnice. „Žena byla mimo ohrožení života a po ošetření byla následně převezena do nemocnice k další péči,“ uvedla dál mluvčí.

Z jakého důvodu byla k pacientce přivolána, a zda hrál roli alkohol, s nímž se Patrasová neustále potýká, ale nemohla upřesnit. Někdejší královna dětských srdcí tak trávila několik hodin posledního dne roku 2023 na vyšetření ve špitále. Ukázalo se ale naštěstí, že jí nic závažného v té chvíli nehrozilo...

Rozražená hlava

Blikání sanitky před vršovickou vilou Slováčkových není nic výjimečného. V červenci 2021 třeba Patrasová silně krvácela na hlavě a bylo nutné ránu sešít. Slavná pacientka pak tvrdila, že uklouzla v kuchyni. „Vytírala jsem jen podlahu,“ bránila se tehdy Dáda. Údajně narazila hlavou na roh stolu. Tenkrát volala záchranku dcera Anička (28), která byla doma jen náhodou.

Dáda a nemocnice

  • Jaro 2010: Tři dny po náročné operaci krční páteře se jí plíce a hrudník zalily krví a zpěvačka se začala dusit. Ukázalo se, že jí praskla céva.
  • Prosinec 2015: Patrasová absolvovala v Ústřední vojenské nemocnici sérii injekcí na uvolnění zad. Trpěla velkými bolestmi.
  • Srpen 2019: Dáda se podrobila narkóze, z níž má velké obavy. Podstoupila neodkladnou operaci ženských orgánů.

Fotogalerie
52 fotografií