Každý den od rána do večera, v podstatě po hodinách, jsem si dělala rozvrh… a pak byla vždycky zklamaná nebo překvapená, že mi moje plány nevyšly,“ svěřila se na sociální síti na konci října dcera saxofonisty Felixe Slováčka (80) a herečky Dagmar Patrasové (67). Anička už několik měsíců statečně bojuje s rakovinou plic, a tak se její pohled na svět změnil. 

Prostě jsem odevzdala svou tíž (‚odevzdávám svou tíž, jak trny z růží' - víte, v jakém songu to zpívám?) a těším se z každých nových dveří, zkoušek a cest. Dopadnou tak, jak mají,“ dodala zpěvačka. Ale s příchodem nového roku se její myšlení a pohled na budoucnost přece jenom změnily, a dokonce si dala předsevzetí.

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková: Přerušila léčbu rakoviny! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„1. Přečíst každý měsíc aspoň jednu knížku. (Pro někoho banalita, pro mě navrácení k aktivitě, kterou miluju, ale nedokázala jsem ji dlouhodobě splnit.) 2. Dopsat konečně svoji knížku. 3. Posilovat tělo a pravidelně se protahovat. 4. Jezdit každý týden aspoň na pár hodin do přírody. 5. Úspěšně a bez problémů realizovat @nanoc_protiproudu ( sleduj profil už teď, ať máš booklej termín jako první. Více info soon) 6. Být co nejlepší páníček pro Jindřišku. 7. Provařit se všema těma kuchařkama, co mám doma, a naučit se nový recepty. 8. Uspořádávat a být součástí více srazů, grilovaček a akcí s kamarádama. 9. Přestat se bát mluvit s lidmi, co neznám, v práci a na akcích. 10. Naspořit si finance na vysněnou dovču,“ má jasno Slováčková, která se pochlubila že její vysněnou destinací je vánoční New York! 

„Tak jsem zvědavá, jak to všechno dopadne. Chci si udělat nějakou účinnou manifestaci - nezkoušel jste někdo něco osvědčeného?“ uzavírá Anička. 

Fotogalerie
92 fotografií