Podle Lucie Špakové se s manželem Yurim Vonchitzkým rozešli už loni v květnu. „Společně jsme se rozhodli, že náš vztah proměníme z manželství do pole milujících rodičů, kteří dávají své dceři ten největší dar. Ukážou jí, že setrvávat ve vztahu, který již není naplňující a vyživující, je někdy vědomější a odvážnější volba, než za každou cenu setrvávat v něčem, v čem se člověk necítí dlouhodobě dobře. A kde již není prostor pro společný růst,“ vysvětlila Špaková na sociální síti.

„Vzájemně si přejeme jeden pro druhého štěstí a lásku a dáváme možnost naší dceři, aby v budoucnu poznala a mohla ochutnávat život i v jiných světech, které jí vytvoříme. A to v bezpečí, které se pro ni snažíme oba vytvořit. I když každý ve své jedinečnosti. Děkuji mému muži za nádherných 7 let života, během kterých jsme se stali úplně jinými osobami. A společně si splnili mnoho snů,“ dodala a přiložila i jejich společnou fotografii z letošních Vánoc, aby ukázala, že i po rozchodu s manželem vychází skvěle.

Lucie Špaková patřila mezi oblíbené redaktorky TV Prima a nějaký čas dokonce moderovala pořad Top STAR, v současné době se době věnuje hlavně meditaci, terapiím a nabízí své služby mentorky zaměřené na duševní zdraví ženy. Vědět o sobě dala i v době pandemie, kdy popisovala, jak tančila se zhmotněným koronavirem. 

Péčí o duši se zabývá i někdejší česká misska Helena Houdová, ta se ovšem tomuto tématu začala věnovat hlouběji až po rozvodu s Omarem Amanatem. Od roku 2019 se Houdová prezentuje jako koučka pro posvátnou sexualitu, lásku a vztahy. Pomalu ale jistě se blíží její na sociálních sítích avizovaný koncert v Praze,  je tedy klidně možné, že se obě ženy potkají a proberou své zkušenosti s nefunkčním manželstvím a hlavně s osvobozujícím rozchodem, který bohužel bývá pro mnoho žen bolestným...

Video
Video se připravuje ...

Chorvatsko chce změny! Rukojmí z Gazy promluvila. A Písařovicová o adopci Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií