Na první pohled hodně nečekaná zpráva. Tihle dva se poznali v létě 2017, kdy se syn herce, politika a diplomata Martina Stropnického (67) veřejně přiznal k tomu, že je gay.

Od té doby prožívali harmonický vztah, který umocnili tím, že si za 12 milionů pořídili chátrající zámek v Osečanech na Sedlčansku a začali ho postupně, za obrovského osobního úsilí i nemalých investic, rekonstruovat. Jenže v závěru loňského roku přišel problém!

Bývalý místopředseda Strany zelených měl být totiž podle informací Blesku svému partnerovi nevěrný. „Bylo to s ženou a Dan se o tom dozvěděl. Strašně ho to ranilo, s Matějem se rozešel a vrátil se do Prahy,“ tvrdí náš zdroj.

„Já se o tom nechci bavit, promiňte, omlouvám se,“ řekl smutně Krejčík do telefonu a zavěsil. Matěj Stropnický raději nekomunikuje vůbec. 

V minulosti měl několik vztahů se ženami, a je tedy otázkou, zda ho znovu neláká cesta na druhý břeh. „Daniel ho velmi miloval, i to pořízení zámku byl jeho nápad. Teď se mu sesypal svět,“ uzavřel zdroj Blesku.

V průběhu roku 2021 se zúčastnili reality show Výměna manželek, Daniel si prohodil místo s maminkou šesti dětí Martinou.

Láska na celý život

Krejčík věřil, že vztah se Stropnickým vydrží navždy. „Jsem moc rád, že ho mám. Změnil se mi s ním úplně život. Už spolu budeme šestým rokem. Vnesl mi do života strašnou spoustu dobrodružství. A hlavně si myslím, že už spolu všechno vydržíme. Protože těch šest let se nemusí zdát jako úplně dlouhá doba, ale my jsme si koupili zámek po roce, kdy jsme spolu chodili,“ řekl na podzim roku 2022, kdy vydal knihu Nadělení, v níž o vztahu se Stropnickým píše také.

Video
Video se připravuje ...

Herec Krejčík o pomoci Ukrajině. Jak se žije uprchlíkům na zámku? Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
55 fotografií