Těžko říct, zda osoba zachycená na kamerách je jeden a týž člověk. Patrik Vrbovský alias Rytmus se domnívá, že podle stylu chůze se jednalo o muže. Zveřejnil záběry z kamer, kde zloděje porovnává. 

Černobílé snímky jsou pořízené ve večerních hodinách, konkrétně ve 20.00 hodin z 9. listopadu 2023. A ukazují na osobu ve světlých kalhotách, s kšiltovkou na hlavě, kabelkou či ledvinkou přes rameno a v černých teniskách. Tento muž se na záběrech opatrně plíží kolem domu a nakukuje dovnitř, později si ještě obhlédne zahradu a odchází. 

„Je tento na černobílém záběru ten stejný jako u mě? Jakože ženský projev estrogenový a typ postavy asi i ano,“ ptal se Rytmus na sociální síti, kde se s pomocí svých fanoušků snaží určit, zda se jedná o stejného pachatele. 

Na Rytmusových kamerách z 30. prosince za bílého dne už je vidět jiná osoba, zřejmě také muž. Ten už je oblečený celý v černém, na hlavě má čepici naraženou až na oči a šátek mu zakrývá celou tvář. Do domu přes zahradu jde jistým rychlým krokem a s batohem na zádech. Z domu si pak odnáší kufr s cennostmi, které v domě uloupil. Podle Rytmuse a jeho ženy Jasminy Alagič jim zloděj odcizil šperky a jiné věci za 2 miliony korun. 

Převážně se jednalo o zlaté šperky jako hodinky Rolex, náramky, řetízky. O víc věcí přišla Jasmina, která si je narozdíl od svého muže neukládá do zabezpečeného trezoru. 

Rapper ve svých příspěvcích na instagramu také uvádí, že v době loupeže u nich doma byli dva zloději a mluvili ukrajinsky. Vše už nahlásil na policii, která případ šetří. Se svou rodinou nicméně nadále zůstává v Dubaji, kam se vydali hned po vánočních svátcích. 

Fotogalerie
49 fotografií