Herečka už dlouho vyznává Wim Hofovu metodu otužování v podobě dýchání, chladové terapie a meditování. „Ten člověk mě fascinuje. V lednu jsem s ním šla nahá na Sněžku,“ prozradila Čvančarová Honzovi Dědkovi (51) v jeho talkshow.

A na Nový rok přidala na instragram fotografii z tohoto výstupu, která okamžitě vzbudila vlnu reakcí, jak plných údivu, tak těch obdivných. "To je z našeho pochodu na Sněžku," ozval se jeden z Jitčiných fanoušků. "Ano, doufám, že to brzy zopakujeme," napsala mu herečka. Nešlo o nikoho jiného než nizozemského instruktora otužováni a následovače Wima Barta Scholtissena, který tyto pochody naháčů v zasněžené krajině pořádá. 

Jitka měla na sobě při výstupu jenom batoh, kulicha a sluneční brýle. Jak to vypadala pod úrovní objektivu, kterým selfíčko ze zamrzlé cesty pořídila, nechala představám svých sledujících. 

Jitka Čvančarová zdolala nejvyšší horu Česka v rouše Evině
Autor: instagram.com

Anketa

Co si myslíte o Jitčině nahém pochodu na Sněžku?

Super
Bláznovství!
To bych nedal/a

Otužování je její druhá přirozenost a prosinec s lednem jsou její měsíce! U domu u Mělníka má káď s ledovou vodou, do níž se pravidelně statečně noří. „Děti se mnou taky chtějí chodit, občas tam strčí ruce nebo nohy. Ale nenutím je, nejsem blázen. Nikoho nenutím, ovšem Petra bych ráda inspirovala, to ano,“ přiznala Jitka.

Manžela, tanečníka Petra Čadka (45), ovšem ledová tříšť ke koupání zatím příliš neláká. „Petr je spíš klidná voda a já jsem oheň, takže se doplňujeme,“ konstatovala herečka.

Kromě dcery Eleny Emilie (11) a syna Theodora Christiana (5) se musí manželé postarat také o spoustu zvířat včetně ovcí. „Děti je pojmenovaly podle postav z Harryho Pottera. Nově máme netopýra Ferdinanda, který u nás žije od května, a také kohouta Freda,“ zmínila Čvančarová některé ze svých němých spolubydlících. Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka můžete vidět už v neděli v 21.30 hod. na Primě.

Manželovi říká Micina

Svého osudového muže Jitka potkala ještě dávno před soutěží StarDance, kde býval hlavním choreografem. Poznali se v Lucerna Music Baru a ona vyhrála tanec s ním v tombole. Od té doby má jeho číslo v mobilním telefonu pod zvláštní přezdívkou. „Dodnes mám Petra v mobilu uloženého jako Micina,“ přiznala herečka.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová: Proč tak úzkostlivě tají své děti? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
86 fotografií