Ostravská rodačka O2 arenu neplánovala – pořadatelé akci oznámili teprve na konci října jako náhradu za zrušenou show herce a komika Michala Nesvadby, na kterého se neprodávaly lístky, protože byly moc drahé. 

To na Marii Rottrovou bylo vyprodáno za několik týdnů! Nejprostornější česká hala praskala ve švech a návštěvníci byli paf z toho, jak je zpěvačka stále bezchybná! 

Video
Video se připravuje ...

Marie Rottrová porazila covid: Oslava 80. narozenin bude, ale bez syna! Uvázl v Kanadě Markéta Reinischová

Zazpívala všechny své největší hity - Ten vůz už jel, Zřejmě letos nikde nejsou kytky, Klíč pro štěstí, Skořápky ořechů... Loučení obstarala již tradičně přídavky Markétka a Lásko, voníš deštěm.  "Nečekala jsem vůbec standing ovation a takový auplus, byla jsem unešená z těch úsměvů a reakcí lidí," prozradila krátce po vystoupení Marie Rottrová, která si je jistá tím, že jí diváci a fanoušci vysílali pozitivní energii zpět na pódium, což ji hnalo kupředu.

O dokonalý vzhled se postaral stylista Filip Vaněk, který vsadil na kalhotový kostým od Zuzany Kubíčkové a nechyběla róba, kterou měla Marie na plakátech. Až andělské šaty s výšivkou jen podtrhly její eleganci. Bezprostředně po koncertu si dáma s velkým "D" chvíli odpočinula a velmi spokojená odjela se svým manželem domů. 

Fotogalerie
58 fotografií