Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

NEJ veselky v roce 2023! Brzobohatý záviděl šaty nevěstě

/
  • NEJ veselky v roce 2023! Brzobohatý záviděl šaty nevěstě
    29. prosince 2023 ● 11:09

    Také v právě končícím roce si »ano« řeklo mnoho tuzemských i zahraničních osobností. Přinášíme vám ty nejkrásnější veselky letošní sezony...

  • 1.

    SHOWBYZNYS: Březen - Kolečko

    Aneta Vignerová (35) a Petr Kolečko (39)

     

    Veselka přišla jako blesk z čistého nebe uprostřed bitvy dvou žen – usilovala o něj jak modelka Vignerová, s níž má synka Jiříka (3), tak herečka Denisa Nesvačilová (32). Kolečko jen pár hodin před odletem zrušil dovolenou s Nesvačilovou a místo toho se šel ženit. Celé to vypadalo jako bizarní scénář některé z jeho komedií.

  • 2.

    Květen - Ztracený

    Marek Ztracený (38) a Marcela Skřivánková (38)

     

    Se svatbou se pochlubil až víc než po měsíci, na trojkoncertě v pražském Edenu, kde na velkoplošnou obrazovku nasdílel fotografie z obřadu. Ten se odehrál pod širým nebem a za účasti jejich společného syna Marka (12).

  • 3.

    Červen - Šeredová

    Alena Šeredová (45) a Alessandro Nasi (49)

     

    Civilní obřad proběhl na radnici v sicilském Notu, modelku a dědice automobilky Fiat oddával přímo starosta. Alena s Alessandrem spolu mají tříletou dcerku Vivienne Charlotte. Ženich nešetřil, jen za ubytování svatebčanů utratil 4 miliony korun.

  • 4.

    Červen - Peroutka

    Milan Peroutka (33) a Dominik Roubínek (25)

     

    Vztah s mužem muzikant odhalil až ve chvíli, kdy se oženil. Protože nebyl volný matrikář, vzali se partneři už 30. června v Praze, velkolepá svatební oslava syna hudebníka z Olympiku a »madam McDonald‘s« se konala o den později v Chateau Mcely.

  • 5.

    Červenec - Vnuk Bohdalové

    Vojtěch Staš (28) a Helena (26)

     

    Syn herečky Simony Stašové (68) si vzal po osmiletém vztahu na Chvalské tvrzi přítelkyni, kterou požádal o ruku loni v prosinci. „Berou se, protože chtějí, ne, že by museli. Ale pravnoučete bych se dočkala ráda. Hlavně jim ale přeju, aby jim to vydrželo,“ řekla o vnukovi Jiřina Bohdalová (92).

  • 6.

    Červenec - Krobotová

    Lenka Krobotová (46) a Vlado Bohdan (51)

     

    Druhé životní »ano« řekla herečka ze seriálů Zkáza Dejvického divadla či Zrádci fotografovi a synovi slavné české herečky a malířky Blanky Bohdanové (†91). S tím, že se dcera herce a režiséra Miroslava Krobota (71) vdala, se pochlubila až s odstupem dvou měsíců.

  • 7.

    Červenec - Kornová

    Yvetta Kornová (64) a Josef Petrů

     

    Bývalá dětská hvězda si během komorního obřadu u kapličky ve Velké Jesenici vzala novináře a spisovatele, oddal je režisér Tomáš Magnusek (39). „Jde o logické vyvrcholení dlouholetého vztahu,“ řekli novomanželé, z nichž každý má za sebou jedno manželství.

  • 8.

    Červenec - Molavcová

    Alfred Strejček (81) a Jitka Molavcová (73)

     

    Církevní sňatek v prosečnickém sanatoriu Šarlota uzavřela hvězda divadla Semafor Jitka Molavcová (73) s dlouholetým partnerem, Alfredem Strejčkem (81). Pro Jitku to byla druhá svatba, pro Alfreda třetí. Nerozdělila je ani nemoc, po které herec v říjnu 2017 ochrnul.

  • 9.

    Červenec - Donutil ml.

    Martin Donutil (32) a Sára Affašová (29)

     

    Vloni ustáli tragédii, kdy těsně před porodem přišli o syna. „Byla to nádherná svatba v krásné přírodě uprostřed lesů, vod a strání,“ řekl otec ženicha, herec Miroslav Donutil (72).

  • 10.

    Srpen - Čerešňáková

    Eva Čerešňáková (37) a Pavel (48)

     

    Tři měsíce po porodu se modelka v kostele provdala za otce jejich malé dcerky. Nevěsta kráčela k oltáři v krajkových šatech a za sebou táhla několik metrů dlouhou vlečku od závoje. „Nechtěla jsem se totiž vdávat těhotná s bříškem,“ prozradila exředitelka České miss.

  • 11.

    Srpen - Makarenko

    Taťána Makarenko (33) a Martin Pánek (31)

     

    Svatba ředitelky Miss Czech Republic a podnikatele pro 130 hostů byla v bílo-zelených barvách, nevěsta vystřídala čtvery šaty a veselku zakončil velkolepý ohňostroj. Tři měsíce poté byl zadržen ve Skotsku a posléze propuštěn v souvislosti s obviněním ze znásilnění 16leté dívky.

  • 12.

    Září - Brzobohatý

    Ondřej Brzobohatý(40) a Daniela Písařovicová (44)

     

    Hudebník s moderátorkou se vzali po 15 měsících vztahu v Itálii v oblasti Gardského jezera jen za účasti nejbližších přátel. Největší úskalí? „Střihnout si se snoubenkou, kdo z nás bude mít nakonec svatební šaty,“ zavtipkoval Ondřej, který přiznal svou zálibu v drag show neboli vystupování v převleku za ženu.

  • 13.

    Listopad - Rytířová

    Pavel Sedláček (82) a Helena Rytířová (72)

     

    Spisovatelka a fotografka si po devíti letech vzala rockera a českého průkopníka rokenrolu. Obřad i hostina proběhly v jejich oblíbeném hudebním klubu Mandragora. Helena se vdávala potřetí. Prvním manželem byl herec Petr Čepek (†54), druhým textař Zdeněk Rytíř (†69).

  • 14.

    Listopad - Chlad

    Richard Chlad (61) a Anna-Marie Kánská (30)

     

    Romantický obřad po více než 3 letech společného soužití se odehrál na pláži u oceánu a bývalý automobilový závodník nevěstu překvapil přítomností maminky Veroniky Kánské (56), kterou proslavila role Blaženy ve Slunce, seno... „Anna nic nevěděla... Byl to pro ni totální šok,“ prozradil Chlad.

  • 15.

    POLITIKA: Červen - Faltýnek

    Jaroslav Faltýnek (61) a Martina Plézelová (46)

     

    U oltáře v klášteře bosých karmelitánů na Hradčanech stanul někdejší druhý muž hnutí ANO a manažerka na volné noze. Ta se objevovala veřejně po jeho boku od roku 2017. Na svatbu dorazil třeba Andrej Babiš (68, ANO) s manželkou Monikou (49) nebo jeden z nejbohatších Čechů Pavel Tykač (59).

  • 16.

    Září - Paroubek

    Jiří Paroubek (71) a Gabriela Kalábková (47)

     

    Celkem po třetí se 23. září 2023 oženil expremiér a bývalý šéf ČSSD Jiří Paroubek. Vzal si bývalou poslankyni ČSSD a současnou státní úřednici Gabrielu. „Jsme spolu šest a půl roku, svatba byla skromným obřadem. Zúčastnili se jí pouze svědci a můj kamarád Petr Benda s manželkou,“ uvedl Paroubek.

  • 17.

    SPORT: Květen - Krčmář

    Michal Krčmář (32) a Romana

     

    Dával si na čas, než přesně zamíří! Biatlonista do toho praštil až po 14 letech vztahu s Romanou. Při obřadu v kostele ve valašské obci Žasová byl novomanželům ozdobou jejich syn Viktor (1).

  • 18.

    Květen - Bilesová

    Simone Bilesová (26) a Jonathan Owens (28)

     

    Gymnastka z USA, čtyřnásobná olympijská vítězka, měla nemocnou duši a dva roky nezávodila. Vyléčila se i díky sňatku s hvězdou amerického fotbalu. „Srdce mi bušilo,“ líčila nervozitu nevěsta.

  • 19.

    Červen - Hradilek

    Vavřinec Hradilek (36) a Lucie

     

    Kajakář a finalista taneční soutěže StarDance zvolil s matkou svých dvou dcer Lucií netradiční »trpasličí« svatbu – »v lese, jó v lese na jehličí«. „Nejlepší žena pod sluncem!“ napsal stříbrný z LOH 2012.

  • 20.

    Červen - Jurečka

    Václav Jurečka (29) a Petra

     

    Nejlepší střelec minulé sezony fotbalové ligy učinil životní trefu až se svou největší fanynkou Petrou. „Děkujeme za krásný zážitek,“ rozplývali se slávista s chotí po veselce, na které zahrála skupina Mirai.

  • 21.

    Červenec - Todt

    Jean Todt (77) a Michelle Yeohová (61)

     

    Někdejší šéf stáje Ferrari ve formuli 1 a Bond girl z Malajsie na svatbu od zásnub čekali 6992 dní! Todt požádal oscarovou herečku po dvou měsících tokání, na veselku došlo až letos.

  • 22.

    Červenec - Zacha

    Pavel Zacha (26) a Gabrielle

     

    Kvůli svatebním přípravám hokejista Bostonu odmítl hrát za reprezentaci na mistrovství světa. Ale stálo to za to! »Ano« si řekli s americkou přítelkyní na zámku Bon Repos na Nymbursku.

  • 23.

    Červenec - Kvitová

    Petra Kvitová (33) a Jiří Vaněk (45)

     

    Dvojnásobnou královnu Wimbledonu právě na londýnské trávě její trenér požádal o roku. Den D se konal 22. 7. na luxusním – a hlavně přísně střeženém – statku Oblík na Lounsku.

  • 24.

    Září - Petrák

    Ondřej Petrák (31) a Nikola Bechyňová (28)

     

    Fotbalista, který kope za pražské Bohemians, si vzal matku syna Samuela (2), která se pyšní titulem 2. vicemiss Czech Republic 2016. „Tenhle moment bude navždy v mém srdci,“ svěřila se nevěsta.

  • 25.

    Září - Mäki

    Kristiina Mäki (32) a Filip Sasínek (27)

     

    Atletický pár, který spolu vychovává syna Kaapa (2), už běží životem jako manželský. Kvůli finskému původu nevěsty na moravské svatbě nechyběla severská pálenka s lékořicí. Tak na zdraví!

  • 26.

    Prosinec - Abraham

    Karel Abraham (33) a Hana Vágnerová (29)

     

    „Nesnáším nudu!“ umínila si finalistka Miss Czech Republic pro rok 2018. S bývalým motocyklovým závodníkem tak měli pohádkový obřad i honosný večírek na zasněženém Pražském hradě.

  • 27.

    ZAHRANIČÍ: Leden - Kanye West

    Kanye West (46) a Bianca Censoriová (28)

     

    Rapper ve středním věku se toho nebojí a jen dva měsíce od rozvodu se sexy Kim Kardashianovou se v poušti oženil s architektkou, která jako by modelce z oka vypadla!

  • 28.

    Březen - Neteř Diany

    Lady Amelia Spencer (31) a Greg Mallett (33)

     

    Elegantní neteř princezny Diany už také není k mání! Při nádherném obřadu v Jižní Africe si vzala bývalého kouče národního jihoafrického rugby týmu. Na sobě měla neodolatelné krajkové šaty a celá jen zářila.

  • 29.

    Srpen - Qualleyová

    Margaret Qualleyová (29) a Jack Antonoff (39)

     

    Protagonistka seriálu Služka má v reálu naštěstí mnohem veselejší život a v srpnu si za účasti hvězd jako Taylor Swiftová (34) nebo Lana Del Rey (38) vzala svého muzikantského přítele.

  • 30.

    Září - Taylor-Joyová

    Anya Taylor-Joyová (27) a Malcolm McRae (29)

     

    Herečka, kterou proslavil seriál Dámský gambit, si vzala pohledného hudebníka! Obřad v Itálii byl komorní a tajný, Anya si své soukromí úpěnlivě střeží. Před výměnou prstýnků spolu chodili něco přes rok.

  • 31.

    Září - Chris Evans

    Chris Evans (42) a Alba Baptistaová (26)

     

    Vítěz ankety o nejvíc sexy muže planety už není k mání! Vzal si svou portugalskou přítelkyni, herečku známou ze seriálu Válečná jeptiška. Obřad si zopakovali dvakrát, v USA a v Portugalsku.

  • 32.

    Září - Dockeryová

    Michelle Dockeryová (42) a Jasper Waller-Bridge (35)

     

    Herečka známá pro svou roli lady Mary v Panství Downtown si za přítomnosti mnoha seriálových hvězd vyměnila prstýnek se sympaťákem, producentem Jasperem. Chodili spolu předtím čtyři roky.

  • 33.

    Ŕíjen - Billy Ray Cyrus

    Billy Ray Cyrus (62) a Firerose

     

    Miley Cyrusová má novou macechu! Její otec se letos v říjnu oženil se svou spřízněnou duší, hudební skladatelkou Firerose. „Byla to nádherná oslava lásky,“ napsali o svatbě na svém instagramu.

  • 34.

    Prosinec - Vanessa Hudgens

    Vanessa Hudgensová (35) a Cole Tucker (27)

    Hvězda kultovní série Muzikál ze střední už ze středoškolských románků vyrostla a na začátku prosince do toho praštila! Svatbě předcházelo únorové zasnoubení pod romantickou Eiffelovkou.

    Fotogalerie
    347 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

MADONNA :

(28. 12. 2023 22:41)

lucie13: Dejte už s tou Tiffany pokoj. Ondřej každopádně není hetero. Žít s bisexuální osobou nebo skrytě homosexuální žádné terno nebude.

(28. 12. 2023 18:43)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy