Po obřadu v prostorách historického zámku Roztoky se svatebčané rozjeli do Family Hotelu Okoř, který je ani ne 20 minut odtamtud. V prvním patře už na ně čekala hostina. Sňatek uzavřeli snoubenci krátce před polednem, takže byl akorát čas k obědu. 

Malebný hotýlek, který byl zamluven do 15:30, si dvojice nevybrala náhodou – patří totiž kamarádce Dopity, jenž sám několik let provozoval hotel na Bali. Ženich tak místo dobře zná. 

Přišel i vrhač nožů

Mezi hosty se překvapivě objevil i vrhač nožů Martin Čumpelík, kterého mohli diváci na začátku prosince vidět ve VIP Prostřeno na Primě. Ten je v podstatě tak trochu Agátin další bratr, protože ho od dvou let vychovával její otec. „Agátin táta mě v podstatě vychoval, dá se říct, že jsme společně vyrůstali. Dodneška se vídáme a navštěvujeme a bereme se jako sourozenci," prozradil již kdysi pro Super.cz Martin.

Po třetí hodině se svatebčané začali postupně trousit domů. Novopečená tchyně Veronika Žilková (62) se rozloučila a odvezla si nejmladší z dceřiných dětí, osmiměsíční Rozárku. Asi o dvacet minut později odjel i otec nevěsty, režisér Jiří Hanych (65), s manželkou a dětmi.

Romantická svatební noc

Novomanželé v rodinném hotýlku zůstanou až do soboty – prožijí tady i svou svatební noc. Spolu s nimi na místě zůstala i šestiletá Mia, kterou má Agáta s Jakubem Prachařem (39), a dvanáctiletý Kryšpín, jehož mají novomanželé spolu.

Anketa

Vydrží manželství Agáty a Mirka?

Ano
Ne

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská! Petra Koubková

Fotogalerie
51 fotografií