Pro svůj utajovaný a velký den si Agáta Hanychová s Miroslavem Dopitou vybrali zámeček nedaleko hlavního města. Své ano si dnes před dvanáctou hodinou řekli v zámku Roztoky u Prahy. 

Pro oba to byla již druhá svatba (Agáta byla vdaná za Prachaře a Dopita za ex Terezu) a na romantický zámek to mají od domova, co by kamenem dohodil. Hanychová má rodinný dům v Praze 6 Suchdole, což je od Roztok pouhých 6 kilometrů a 8 minut jízdy autem. Teoreticky by na místo obřadu mohli dojít i pěšky. 

Svatební obřad proběhl uvnitř v malé obřadní síni, které dominují obloukové stěny a zlaté lustry. Novomanželi se Hanychová s Dopitou stali před zraky hrstky hostů, kteří se skládali převážně z rodiny. Agáta měla na svatbě pochopitelně své rodiče Veroniku Žilkovou a Jiřího Hanycha a též sourozence. Ale také své tři děti, přičemž ji Kryšpín vedl k oltáři. Miroslavovi pro změnu dělala oporu jeho sestra Jana. Na hostinu se však všichni přesunuli, ta už se konala v hotelu Okoř.

„Nebudu se k ničemu vyjadřovat, a vlastně nikdo, tak nevolejte nikomu z naší rodiny,“ řekla k svatbě Blesku lakonicky Agáta. Zřejmě si chce další detaily už nechat jen pro sebe.

Video
Video se připravuje ...

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely! Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Fotogalerie
38 fotografií