Podle informací eXtra.cz se Agáta a Mirek vzali v pátek krátce před dvanáctou hodinou na zámku nedaleko Prahy, jen v kruhu svých nejbližších. Do poslední chvíle všechno tajili. 

Agátu k oltáři namísto tatínka dojemně odvedl nejstarší syn Kryšpín (12), jehož má právě s Dopitou. Maminku tak symbolicky tátovi předal. Za svědka šla nevěstě kamarádka. 

Krátce po svatbě už se novinkou sama pochlubila na sociálních sítích. „Holčičky moje, tak já už jsem zase paní,“ oznámila a sdílela fotku rukou novomanželů se snubními prstýnky. „Gratulujuuuu a přeju vám hodně šťastných společných let,“ vzkázala jí Ornella Koktová (30). Aneta Vignerová (36) jí poslala zase dvě výmluvná červená srdíčka. 

O svatbě ale už veřejnosti zřejmě víc říct nechtěla. „Nebudu se k ničemu vyjadřovat, a vlastně nikdo, tak nevolejte nikomu z naší rodiny,“ řekla Blesku Hanychová.

První slova Dopity

Stejně jako Agáta se s novinkou na sítích ještě za tepla pochlubil i Mirek. „Zcela upřímně,“ okomentoval společnou fotku a připojil dvě rudá srddce.

Žádost o ruku v noci u myčky

Žádosti o ruku překvapivě proběhly hned dvě... Partneři se totiž požádali navzájem! Nejdřív jsem žádala já, pak až Mirek,“ přiznala Agáta. Sportovec přiznal, že měl prstýnek už nějakou dobu koupený, stále ale nepřicházela ta správná chvíle. Jednou v noci u myčky prsten ukázal Agátině dceři Mie, která začala vyvádět – a bylo rozhodnuto. 

„Pro mě bylo důležité, aby u toho byly všechny děti. To jsem věděl, že chci. Nakonec ta pravá chvíle přišla v půl dvanácté v noci u otevření myčky,“ smál se Dopita.

Seciálně navržený prsten zdobí modrý safír. „Já jsem Agátě už jeden diamant dával, takže to jsem už nechtěl. Věděl, jsem, že chci dát jiný kámen. Je to kámen dvou znamení býka a panny, což jsme my dva. Má i příběh, který nás vystihuje, pokora k životu a tak,“ prozradil hráč amerického fotbalu.

Veselka čtvrt roku po rozchodu

Influencerka se přitom teprve v září rozešla s otcem své nejmladší dcery Rozárky (8 měs.) podnikatelem Jaromírem Soukupem (55). Když se pak krátce nato dala znovu dohromady s Dopitou, který si sám právě procházel rozvodem, mnozí čekali, že láska dlouho nevydrží a že půjde jen o „převoznictví“ za novými partnery. Nakonec se ale stal pravý opak!

Pro oba novomanžele jde už o druhý sňatek. Zatímco Mirek Dopita byl donedávna ženatý s Terezou, s níž roky provozoval hotel na Bali a která s Agátou vždycky dobře vycházela, influencerka byla v letech 2013 až 2020 vdaná za Jakuba Prachaře (40). Z manželství má dceru Miu (6).

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská! Petra Koubková

Fotogalerie
52 fotografií