Hanychová vždy jela po vlastní koleji a víc se řídí srdcem, než hlavou. Proto asi už nikoho nepřekvapí, že po rozchodu s Jaromírem Soukupem (54), s nímž má pětiměsíční dceru Rozárku, si do baráku nastěhovala bývalého snoubence Mirka Dopitu. Ten je pro změnu otcem jejího prvního syna Kryšpína. Prostřední dítě, dceru Miu (6) má modelka s hercem Jakubem Prachařem (40), za kterého byla tři roky vdaná. 

Zatímco Soukup je z rozchodu špatný a smutek zahání prací, Agáta se rychle oklepala a jen pár dní po oficiálním oznámení na sociální síti zveřejnila rodinný snímek, kde nechyběl Dopita! 

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná Agáta Hanychová: Z nové lásky jsem nadšená! Co říká o Soukupovi? David Turek, Elmer Carvalho

A co víc, Mirek je u ní doma pečený vařený. Podle informací Blesku se ke své bývalé snoubence nastěhoval. Vše tomu nasvědčuje, urostlý ragbista se činí v kuchyni, kde pro všechny udělal sushi, nebo se společně s Agátou mazlí s holčičkami a Kryšpín je natáčí.

Jsem zadaná,“ řekla před několika dny v živém vysílání dcera Veroniky Žilkové (61). Aby toho nebylo málo, tak na sociální síti založila nový profil s názvem agata.family a přidala videa, kde je i Dopita. Projekt opentlila heslem - Život není co chceš, ale co vydržíš. Tak uvidíme, kolik toho ještě trojnásobná matka vydrží a hlavně, čím překvapí. 

Fotogalerie
60 fotografií