Jedenáctiletý syn Lejly Abbasové a Michala Kocába David je fanouškem sci-fi filmů, a tak na americké novince Stvořitel s Johnem Davidem Washingtonem (syn Danzela Washingtona) nemohl pochopitelně chybět. Vybavil se pořádnou porcí popcornu, limonády a hurá do kinosálu. Podobně na tom byl i jeden ze synů z dvojčat moderátorky Štěpánky Duchkové. I on se s krabicí popcornu nemohl premiéry dočkat.

Do kina zavítali také Roman Šebrle s dospělým synem Štěpánem, který je fotbalistou. Do kina spolu vyráží pravidelně, ani tentokrát neudělali výjimku. Své děti v pubertálním věku doprovodil do kinosálu také herec Robert Jašków, který přišel se zraněnou rukou. Film si nenechal ujít ani moderátor Vlasta Korec s dcerou Magdalenou (14), ale ani producent a bývalý manžel Lucie Zedníčkové Vít Pokorný s dcerou herečkou Amélií (18).  

Na čerstvém vzduchu se pro změnu pochlubila svou desetiměsíční dcerou Arianne zpěvačka Olga Lounová. Ta zavítala na společenskou akci na Žižkovské věži, kterou pořádal producent Petr Jákl

Video
Video se připravuje ...

Lejla Abbasová odhalila své prohřešky z mládí Lucíja Veselá

Fotogalerie
46 fotografií