Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Rozvody a rozchody roku 2023: Skandální, divoké i nečekané!

/
  • Rozchody roku 2023
    29. prosince 2023 ● 05:00

    Tak jako každý rok se i letos do sebe někteří lidé osudově zamilovali a cesty jiných, kteří i dlouhá léta patřili k sobě, se zase navždy rozešly. A třeba říci, že zejména rozchody celebrit a vůbec lidí veřejně známých jsou hodně ostře sledované. Možná i proto, že jim to někdy, a nutno dodat, že vskutku jen někteří, tak trochu zlomyslně přejí. Hlavně že se něco podobného nestalo jim. A jedním z takových rozchodů, které plnily stránky novin hodně dlouho, byl třeba ten Agáty Hanychové a Jaroslava Soukupa...

  • 1.

    Mirai Navrátil (31) a Michaela Buschová (31)

    Zpěvák Mirai Navrátil je již několik měsíců single. S přítelkyní Míšou se po čtyřech letech v tichosti rozešli, a zatímco se Mirai naplno věnuje koncertům s kapelou, brunetka se již tetelí v náruči někoho jiného – jít by mělo o fotbalistu Sparty.

     

  • 2.

    Vlastina Svátková (41) a Jan Ryba (34)

    Nejprve partneři ohlásili volný vztah, nyní už je ale mezi nimi definitivní konec. „Partner už není. Není už dlouho. A jsem v klidu, nebudu se ze vztahu vypisovat další knihou,“ řekla herečka Svátková pro Super.cz. Přesně to totiž udělala po rozpadu svého druhého manželství s Jiřím Kounickým.

     

  • 3.

    Vojtěch Drahokoupil (28) a Aneta Vrzalová (32)

    Po téměř třech letech a společném bydlení se zpěvák rozešel s půvabnou brunetkou, kterou mohli diváci znát z filmů Decibely lásky nebo Křídla Vánoc. „První dva měsíce to bolelo, ten rozchod byl těžký. S bývalou přítelkyní to bylo moc hezké a ten vztah byl hluboký,“ svěřil se Drahokoupil.

     

  • 4.

    Denisa Nesvačilová (32) a Petr Kolečko (39)

    Po několika rozchodech a návratech, milostný trojúhelník mezi Denisou Nesvačilovou, Petrem Kolečkem a Anetou Vignerovou (36) vyvrcholil. Kolečko se totiž zničehonic s Vignerovou tajně oženil a tím si u Nesvačilové definitivně zavřel dveře.

  • 5.

    Jan Cina (35) a Petr Vančura (39)

    Byli označováni za jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu – ještě aby ne, byli spolu 16 let! Rozchod se jim přitom podařilo utajit extrémně dlouho. „Před rokem a kus jsem pocítil a řekl nahlas sobě i Péťovi, že je konec,“ přiznal Cina letos v říjnu.

     

  • 6.

    Michaela Nosková (40) a Jindřich Čanda

    Tak dlouho odkládali plánovanou svatbu, až přišel rozchod. „Ano, rozešli jsme se. Už spolu několik měsíců nežijeme, každý bydlíme zvlášť, ale s ohledem na naši malou dceru se k tomu víc nechci vyjadřovat,“ přiznala v květnu Nosková Blesku.

  • 7.

    Štěpán Kozub (27) a Barbora Kozubová

    Seznámili se ještě během studia na konzervatoři, svatbu měli 31. srpna 2019 a ani ne rok po svatbě se jim narodila dcera Anežka (3). Nyní však vyšlo najevo, že manželství po čtyřech letech skončilo a v listopadu letošního roku bylo v tichosti rozvedeno.

  • 8.

    Jaromír Nosek (45) a Zuzana Hasalíková (32)

     

    Na Štědrý den měli přivítat prvního společného potomka, místo toho herec Jaromír Nosek svou partnerku opustil. Rozchod přitom měl proběhnout už v létě. „Asi vím, na co se mě chcete zeptat, ale nechci se k tomu vyjadřovat, je mi to nepříjemné,“ řekl Expres.cz Nosek.

  • 9.

    Kordula Stropnická (18) a Damian (19)

    Se svou první velkou láskou tvořila dcera Veroniky Žilkové (62) a Martina Stropnického (66) pár rok, a dokonce spolu bydleli v domě Žilkové v pražském Suchdole. Důvody rozchodu si Kordula nechala pro sebe, podle mladíka však za rozpadem vztahu stály jejich odlišné názory.

  • 10.

    Roman Šebrle (49) a Lenka

    Moderátor a bývalý desetibojař Roman Šebrle v primáckém pořadu 7 pádů Honzy Dědka nečekaně přiznal, že jeho romantický vztah s cukrářkou Lenkou už skončil. Osamělý ale není. „Já už jsem to jednou říkal. Po mém boku je vždycky nějaká žena,“ upozornil.

  • 11.

    Veronika Kopřivová (32) a Miroslav Dubovický (32)

    S otcem své dcery Elly (2) se Veronika Kopřivová nějaký čas neukazovala na veřejnosti a v srpnu rozchod potvrdila. „Je to už delší dobu, co spolu netvoříme pár, ale zůstala nám ta nejdůležitější role. Jsme máma a táta. Dva fungující rodiče a zároveň přátelé,“ řekla.

  • 12.

    Jiří Dvořák (56) a Martina Zábranská (28)

    Přestože většina lidí poukazovala na jejich věkový rozdíl, ten neměl být hlavním důvodem, proč vztah skončil. „Hlavním důvodem byla vzdálenost, která nás oddělovala, a také množství pracovních povinností, které nám neumožňovaly trávit spolu dostatek času,“ vysvětlila slovenská herečka pro Nový Čas.

     

  • 13.

    Radka Pavlovčinová (34) a Adam Raiter (35)

    Herečka Radka Pavlovčinová tvořila několik měsíců pár s uměleckým truhlářem Adamem Raiterem, ale následně se jejich cesty rozešly. Zprvu však ne nadobro – ještě v polovině dubna oba hlásili, že se dali opět dohromady a zkoušejí dát vztahu druhou šanci. „Bohužel se nám to nepodařilo,“ přiznala.

     

  • 14.

    Veronika Žilková (61) a Martin Stropnický (66)

    Exdiplomat a bývalý ministr obrany Stropnický si vzal herečku Veroniku Žilkovou v roce 2008. Pro oba to byla už třetí svatba. Vychovávali početnou rodinu, spolu mají dceru Kordulu. Druhé dítě, syn Melichar, v květnu 2007 po 198 dnech zemřelo. Po loňském oznámení rozchodu se pár letos rozvedl.

  • 15.

    Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54)

    Po roce a půl vztahu a jen pár měsíců po narození dcery Rozárky přišel rozchod. „Moje děti z předchozích vztahů si nesedly s tatínkem Rozárky. Byla to jednoduchá matematika, mám tři děti a dvě z toho nejsou šťastné. A jedno je tak malé, že ještě nemůže říct svůj názor,“ nechala se Hanychová slyšet pro eXtra.cz.

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Veronika Žilková a Martin Stropnický jsou rozvedeni Blesk TV

    Fotogalerie
    37 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

amerlock: Ty rozvody a rozchody mne naprosto sejmuly. Nejvíce Cína s Vančurou 😃 😃

(29. 12. 2023 14:45)

Donna : Miraii, tvůj taťka má ve stáji taky čutálistu ..., poptej se, pochopíš..., jednu věc umí dobře, prodej to ale není 😉😁🤣 a že ho zdravím Zbrojovkáře

(29. 12. 2023 08:14)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy