Štědrý den si každý z rozsáhlé rodiny herečky Veroniky Žilkové trávil po vlastní ose. Agáta Hanychová byla vděčná, že na ni letos vyšly všechny její tři děti Kryšpín (12), Mia (6) a nejmladší Róza (8 měs.), kterou má s posledním partnerem Jaromírem Soukupem. A tak to pro ni byly ty nejkouzelnější Vánoce.

Pak se jí děti nejspíš rozutekly ke svým tatínkům, kromě Kryšpína, který má svého taťku Miroslava Dopitu zpátky doma. A tak nezbylo nic jiného, než si udělat druhé skutečné Vánoce s velkou rodinou o něco později.

Hanychová se pustila do příprav, udělala královskou hostinu a pozvala k sobě domů všechny členy rodiny. Blahem si tak chrochtala její matka Veronika Žilková, která tak měla u stromečku všechny své děti – nejstarší Agátu s jejím přítelem Dopitou a vnoučaty Kryšpínem a Miou, nechyběli ani synové Cyril a Vincent Navrátilovi, mladší Vincent si dokonce přivedl novou přítelkyni, a v kalhotách Prada a bez úsměvu zapózovala i nejmladší dcera Kordula Stropnická.

Bylo jich tolik, že zakryli téměř celý vánoční stromeček. Jediný, kdo v tu chvíli na snímku chyběl, byla osmiměsíční Rozárka. Buď byla u tatínka, nebo už měla v té době půlnoc.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská! Petra Koubková

Fotogalerie
31 fotografií