Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mikuláš u celebrit: Hvězdy v nemocnici, pláč u Tomešů a smutná Agáta!

/
  • Jak Mikuláše prožili slavní?
    6. prosince 2023 ● 15:54

    5. prosince obcházel české domácnosti Mikuláš ve společnosti andělů a čertů. Výjimkou nebyly ani rodiny celebrit... Do některých dorazili čerti poněkud strašidelní, do jiných spíše roztomilí, a někde se dokonce děti vydaly za Mikulášem samy. A kde se to neobešlo bez pláče? 

  • 1.

    Herci ze ZOO

    Sabina Laurinová (51), Šimon Bilina (28), Lucie Šteflová (28) a Jiří Ployhar (47) se oblékli za anděla, Mikuláše, čerty a vydali se za dětmi do Thomayerovy nemocnice. Každý rok 5. prosince herci navštěvují děti, které se v onen den ocitly v nemocnici, aby jim udělali radost, a zároveň zjistili, zda byly během roku hodné. Společnost dospělým tentokrát dělali i malí čertíci Adéla Hesová (8) a Jakub Barták (10).

  • 2.

    Vémolovi

    Mikuláš letos nevynechal ani Vémolovy. „Svatý Mikuláš je tradice štědrosti, která se nese dějinami navzdory času a moderní době. Dnes večer navštívil i nás doma v Mechenicích v doprovodu anděla a čerta. Lilinka a Rocky už netrpělivě čekali a těšili se. Z této tradice jsem ani já nevyrostla. I když už jsem máma 2 dětí, těším se na ni, protože tu radost teď dělám svým dětem. Lili se vůbec nebála čerta, Rockynek plakal, ale jakmile dostal balíček, zapomněl na strach a měl spolu s Lili velkou radost,“ popsala nadšená Lela s tím, že se večer parádně vyvedl. 

  • 3.

    Koktovi

    Zatímco v řadě domácností chodí Mikuláš za dětmi, u Koktů šly děti za Mikulášem! A dokonce i za čerty. 

  • 4.

    Agáta Hanychová

    Na Agátu Hanychovou (38) letos Mikuláš dopadl hořkosladce. Minulý rok totiž svátek slavila ještě se svou babičkou Olgou (✝98), maminkou Veroniky Žilkové (62). Ta ovšem bohužel ani ne o měsíc později – na druhý svátek vánoční 2022 – odešla na onen svět. 

  • 5.

    Denisa Nesvačilová

    Herečka Denisa Nesvačilová (32) sice žádné vlastní potomky nemá, Mikuláše si ale i tak užila na sto procent. Převlékla se za čerta a společně s přáteli se vydali po vesnici! Na děti ale byla hodná.

  • 6.

    Křivkovi

    Sexy zprávařka Petra Křivková Svoboda (40) s manželem Ondřejem Křivkou vychovává syna Eduarda (4) a dceru Ráchel (13), kterou má z předchozího manželství. Také u nich se zastavil Mikuláš v doprovodu anděla a čerta. Všichni  ale vypadali jako z pohádky, žádný hororový krampusák moderátorce nesměl přes práh. 

  • 7.

    Tomešovi

    Míša (32) a Roman (35) Tomešovi mají syny Kristiána (6) a Jonáše (5). Čekání na Mikuláše si zkrátili deskovou hrou Karak, důležitá návštěva ale nakonec přece jenom dorazila. Mikuláš ze své knihy předčítal neřesti kluků: „Často se dohadují a perou se.“ To kluci museli jenom odsouhlasit, sami ale slíbili, že to zlepší. A rovnou se bratrsky objali. Mikuláš věřil, že to myslí vážně: „Čerti, odcházíme!“ zavelel, když je uviděl. „Když děti rozpláčou tátu, mámu, anděla i čertici. Lásky moje,“ dojímala se hrdá Míša Tomešová. 

  • 8.

    Galerie

    Na více fotek se podívejte do galerie. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    V centru Prahy chodil Mikuláš, čert i anděl. Anastázie Podhůrská

    Fotogalerie
    39 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

spania: Dneska už dávno není Mikuláš takový jako býval ještě před pár lety.Myslím,že dnešní děti ani moc nezajímá. 👎

(07. 12. 2023 00:21)

Uživatel_5522193: Jaké celebrity myslí?

(06. 12. 2023 19:26)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy