Jak už je Agáty zvykem vše, co se děje v jejím životě sdílí se svými „holčičkami“ na sociální síti. Když se rozešli s Jaromírem Soukupem tvrdila, že zůstali přátelé, ale zřejmě to bylo jen její zbožné přání. Netrvalo dlouho a podnikatel dal Hanychové jasně najevo, že jejich dcera Rozárka nebude součástí její „instarodiny“.

„Tak hromadně… Rozárku nemůžu už ukazovat na instagramu, protože si to nepřeje její otec…“ oznámila ve svých instastories Agáta, která se Soukupem bojuje o výchovu holčičky. Soud vydal předběžné opatření a Soukup svou dceru vídá třikrát týdně a každý druhý víkend.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu! David Turek, Elmer Carvalho

S bývalým manželem Jakubem Prachařem má své druhé dítě, dceru Miu. Po rozvodové bitvě soud rozhodl o její střídavé péči. Zatímco herec si své jediné dítě užívá v soukromí a nic na veřejnosti nesdílí. To modelka Miu zapojila do prodeje produktů na sociální síti! A to zřejmě vytočilo Prachaře.

„Ještě do toho se tatínek číslo dvě taky pomátl a nesmím dávat Miu na Instagram. Nekomentuju, tady pán, který nonstop pracuje. Místo toho, aby s ní byl, tak je s ní chůva a klade si takové podmínky. Je to prostě d*bil, to jsem neřekla tohle slovo. Tak tam Mia teď nemůže být. A točit výlet s Kryšpínem, kterému je dvanáct. No, nevím,“ postěžovala si trojnásobná matka v živáku.

Tak už jí zbyl jen syn Kryšpín (12), s jehož tátou Miroslavem Dopitou (39) se opět dala dohromady.

Fotogalerie
68 fotografií