Na svátky jsou zvyklí být všichni pohromadě. Máma Veronika Žilková (62) se ovšem letos rozhodla, že chce strávit Vánoce v poklidu na horách a pozvala celou rodinu do Rakouska. Nejstarší dcera Agáta se ale společného výletu zúčastnit nemůže!

„Hned druhý den po Štědrém dni musím předávat děti jejich tatínkům,“ řekla Blesku. „Na Štědrý den budeme naštěstí všichni spolu, pak se ale rozprchnou každý ke svému otci,“ svěřila se. Pro Rozárku (6 měsíců) si 25. prosince přijede její táta Jaromír Soukup (54) a pro Miu (6) zase Jakub Prachař (40). Nejstarší Kryšpín (12) jako jediný zůstane s mámou doma, protože jeho táta Miroslav Dopita (39) s nimi poté, co se Agáta rozešla s Jaromírem Soukupem, zase žije ve společné domácnosti.

Má toho dost

S nápadem strávit Vánoce v hotelu zprvu nesouhlasil Žilkové syn Vincent (26). „Já jsem s tím od začátku nesouhlasil. Ale máma byla tak moc štědrá, že nás všechny pozve a už se na to vlastně hrozně těšíme,“ řekl Navrátil Blesku s tím, že rozumí i důvodům, proč se Žilková rozhodla pro tak razantní změnu. „Máma toho má už plný zuby, protože když máte tolik dětí v baráku, tak nechcete Vánoce strávit tím, že budete dělat pět set řízků. Naprosto jí v tom rozumím,“ přiznal. 

Výměna dětí

Mámě rozumí i Agáta Hanychová, která sama ví, jak náročná je péče o domácnost a tři děti. A o to důležitější je občas vypnout a vyrazit mezi lidi! S mámou Veronikou si jeden večer vypomohly a děti si jednoduše vyměnily! Zatímco Žilková hlídala doma Rozárku, Miu a Kryšpína, Agáta mezitím vzala mladší sestru Kordulu (18) na otevření Skybaru v Praze. Nezdržely se ale dlouho. "Party holka odvezla sestru domů a už je taky doma, a to je 22.30. Už jsem horší než ta Popelka," konstatovala Hanychová na Instagramu. 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová Petra Koubková

Fotogalerie
33 fotografií