Fotografové také tentokrát zachytili odchody našich hvězd ze StarDance. Jen tedy tanečních párů šmahem ubývá, a tak jich i ze studia odchází čím dál méně. Na druhou stranu alespoň často neodcházejí s prázdnou.

Ačkoliv Darija Pavlovičová a Dominik Vodička urputně tvrdí, že jsou jen přátelé a žádná jiskra mezi nimi nepřeskočila, tráví spolu hodně času, a to i po skončení vysílání. Mladý tanečník je ale ženatý a s manželkou Eliškou mají malého synka.

To Vavřinec Hradilek nedává prostor ani sebemenším spekulacím. Jako obvykle se totiž při obchodu z pražského Výstaviště šťastně zubil a za ruku si vedl krásnou dámu, opět to byla ale jeho právoplatná manželka Lucie, s níž má dvě dcery. Pořád ale vypadají jako zamilovaní puberťáci.

Na své kolegy, i když už dávno po svém vypadnutí ze StarDance, se opět přišla podívat i herečka Ivana Chýlková. Moc jí to slušelo, ovšem když mířila domů, dívala se do země, nejspíše ji už přemáhala únava. A nechyběl ani cukrář Josef Maršálek, který vypadl v kole minulém. Pořád je ale očividně členem „stardancové party“, protože když soutěžící na závěr zvedali nové odpadlíky, tedy Ivu Kubelkovou a Martna Prágra, hned jim přispěchal na pomoc. A domů neodešel s prázdnou, naopak nesl si velkou krabici, na které byl nápis Bernard. Zřejmě tedy dostal pořádnou zásobu piva. Otázka ale zní  – hodí se k cukroví? 

Ovšem právě Iva byla asi největší hvězdou večera, paradoxně možná právě proto, že soutěž opouští. Po rozstřelu, kde soupeřila s Vávrou Hradilkem, měla krásný proslov, kdy rozplakala snad každého. „Poznala jsem, že mám obrovskou podporu ve své rodině. Tu lásku, jakou mi projevovaly mé děti, v té dřině a v tom utrpení, kdy jsem chvilkami ve svém věku musela opravdu zatnout zuby a zvládnout to, tak to si budu pamatovat opravdu až do smrti. Holky neplačte! Vzpomeňte si, co říkal Pepa minule.“ Její dcery Natálie a Karolína byly ale pořádně ubrečené ještě dlouho poté, co se jejich maminka s diváky definitivně rozloučila. 

Anketa

Komu fandíte ve finále StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Jakmile zhasly kamery, hned k nim běžela, aby je objala. Podívat se na ni, už poněkolikáté, přišel také její muž George Jirasek, kterému rovněž v rámci proslovu poděkovala. „Chtěla bych strašně moc poděkovat své rodině, svému partnerovi, protože to je moje obrovská opora v životě. A já si troufám říct, že bez něj bych v té StarDance vůbec nebyla.“

A o tom, že její slova byla vskutku pravdivá, nás přesvědčilo i to, jak se Kubelková i s dcerami posléze dopravovaly domů. Tatínek přistavil opět auto co nejblíže, aby jeho princezny nemusely nikam přecházet a tahat spoustu věcí někam daleko. Tomu se říká rytířské chování a známka opravdu skvělého chlapa. 

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková a Martin Prágr po vyřazení ze Stardance Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
86 fotografií