Devátý soutěžní večer se nesl v duchu několika tanců - došlo na valčík, tango, paso doble, waltz, quick step či sambu.

Iva Kubelková a Martin Prágr zahájili večer něžným a ladným valčíkem, který měl být poctou žen a oslavovat jejich něhu a empatii. Paso doble pak dějově navazovalo. 

Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková do choreografie tanga na píseň Gossip (v překladu Pomluva) zakomponovali i psaní esemesek a scénku s pomluvami. Další tanec byl rumba, i když jim bylo vyčteno, že chyběl prožitek.

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička rovněž začali valčíkem. Jako druhý tanec zvolili vášnivé paso doble. Tančili i na stole a zapojili do choreografie i nože.

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch nejprve ukázali sambu. Sama Eva ale přiznala, že raději má standardní tance. Jako druhý tanec převedli waltz. 

Po druhém kole se ukázalo, že dále postupují tyto dva páry - Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, Darija Pavlovičová a Dominik Vodička.

Rozhodování v rozstřelu tak už padlo jen na Ivu Kubelkovou a Martina Prágra a zároveň na Vavřince Hradilka a Kateřinu Bartuněk Hrstkovou. Ti putovali do rozstřelu a byla opět otevřena brána, aby diváci mohli hlasovat a své favority mezi nimi podpořit.

Soutěž nakonec opouštějí Iva Kubelková a Martin Prágr.

Jak se vyřazovalo?

Jako první vypadli David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná, druzí Ivana Chýlková a Jan Tománek, třetí Richard Krajčo a Dominika Rošková, čtvrtí Tereza Anna Mašková a Daniel Kecskeméti, pátý soutěž opustil Marek Adamczyk s tanečnicí Lenkou Norou Návorkovou. Naposledy ze sálu odtančili Josef Maršálek a Adriana Mašková.

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Video
Video se připravuje ...

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch: Promluvila o výběru emotivní písně Kateřina Štichová

Fotogalerie
197 fotografií