Přestože je Tereza Kostková součástí StarDance již dlouhých 17 let, nedávno sama přiznala, že už nějaký čas přemýšlí o odchodu z pořadu. „V naší profesi je strašně důležitý umět některé věci včas pustit,“ vysvětlila v pořadu Na kafeečkoMiluší Bittnerovou (45).

„Musím říct, že o tom seriózně už léta přemýšlím, že chci tenhle moment poznat,“ dodala. Všichni by se tak podle ní měli připravit na to, že aktuální moderátorská sestava nebude v pořadu donekonečna. Důvodů má hned několik. „Mění se doba, mění se koncept, měníš se ty,“ vysvětlila.

A vhodného adepta bychom měli, našel ho sám tanečník Marek Dědík (40) v nejnovějším díle svého pořadu Blesk Dance: Na otočku s Markem Dědíkem, kam tentokrát pozval bývalou účastnici StarDance, moderátorku Danielu Písařovicovou.

Na otázku, zda by případnou nabídku na moderování StarDance přijala, měla odpověď jasnou. „To by bylo all-in (vše v jednom - poz. red.). Žádný moderátor nemůže váhat,“ přiznala.

„Jen si myslím, že by to byla strašně těžká úloha po Markovi s Terezkou,“ poukázala záhy na důležitý fakt. „Ta soutěž je do jisté míry konzervativní, ale velmi mile konzervativní, takže by mě ani nenapadlo přemýšlet, že bych tam naskočila, protože StarDance je Marek a Terezka,“ uzavřela. Když ale Dědík připomněl, že změna je občas potřeba, tak Daniela opět povolila. „Dobře, tak až mi bude šedesát,“ připustila se smíchem.

Budu moderovat i tančit!

Přestože pro ni bylo účinkování v taneční soutěži velmi stresující, přijala by znovu nabídku i na pozici soutěžícího. „Já bych si hrozně přála, abych nebyla nervózní a víc si to užila, chtěla bych si zkusit tanec bez stresu,“ svěřila. Sama přitom uznala, že krátce po StarDance několikrát znovu vystoupila se svým tanečním partnerem Michalem Mládkem (36), nebylo to ale nic pro ni. „Byl to pro mě strašnej stres, a tak jsme od toho upustili,“ řekla.

Arogantní Arichteva

Kromě stresu, namožených svalů a nových tanečních dovedností si ale Písařovicová odnesla ze soutěže ještě jednu důležitou věc - přátelství na celý život. „Soutěž mi dala kámošku Verču,“ připomněla Písařovicová. Řeč samozřejmě není o nikom jiném než o herečce Veronice Arichtevě (37).

V roce 2018 se z nich totiž během jejich společného účinkování v soutěži staly velké kamarádky. Nebylo to tak ovšem ihned! Původně si totiž Daniela o Veronice myslela, že je arogantní a nechce se s nikým bavit.

Video
Video se připravuje ...

Daniela Písařovicová v Blesk Dance Blesk TV

„My jsme se vůbec neznaly, já jsem jí napsala nějakou SMSku a ona mi strašně dlouho neodepisovala, tak jsem si říkala: Ježiši, co to jako je?“ zavzpomínala Písařovicová.

„Verča mi potom říkala, že byla tou dobou u bazénu a říkala: Bisi, Bisi, mně píše Daniela Písařovicová! Musim něco chytrýho vymyslet, aby si o mně nemyslela, že jsem úplně blbá, vždyť ona je hrozně chytrá! A tak jsme si tyhle dvě historky spojily a fakt jsme si hrozně dobře sedly. A máme se do dneška,“ uzavřela vyprávění.

Fotogalerie
84 fotografií

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička