Poslední, závěrečná série se bude odehrávat na přelomu let 1939 a 1940, v temném období naší země. I přesto to zpočátku bude vypadat, že se hlavním hrdinům blýská na lepší časy. Vliv německého plukovníka Grubera (Jaroslav Plesl, 49) začne pomalu slábnout a zákeřný Bouchner (Ladislav Hampl, 42) přijde o post ředitele obchodního domu. Zdá se, že hlavní hrdinové konečně mají možnost se opět nadechnout.

Další zvraty ale na sebe nenechají dlouho čekat a třetí série oblíbeného seriálu bude ještě drsnější než ta předchozí. Dějem navíc pořádně zamíchají i nové postavy. Do seriálu nastoupí herečka Šárka Vaculíková (36) jako Toni Adamová, nová šarmantní ředitelka Zlaté labutě. Hned zpočátku sice začne v obchodním domě prosazovat změny, ve skutečnosti to ale není hlavní důvod jejího působení ve Zlaté labuti... Tentokrát už seriál přinese rozuzlení všech dramatických příběhů. 

NOVÉ POSTAVY

V malé roli se v seriálu objeví hvězda Ulice Veronika Čermák Macková (29) nebo Veronika Beskydiarová (30), kterou diváci znají jako vítězku soutěže MasterChef 2021 Besky. V seriálu si zahraje roli jeptišky. Dějem zamíchá i postava prodavačky Dity v podání Natalie Golovchenko (31). Je to žena plná života, jejíž ženská energie okouzlí nejednoho muže.

Video
Video se připravuje ...

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl TV Nova

Fotogalerie
38 fotografií