Kvůli americkému miliardáři Davidovi kdysi Petra Faltýnová zanevřela na Česko a odstěhovala se do zámoří. Na Floridě pak dokonce došlo i na zásnuby, po letech se ale vztah rozpadl. A to za velmi dramatických podmínek! Jak nyní zjistil Blesk, David svou českou bývalku žene k soudu. 

S Davidem byla Petra od roku 2015. Podle zdroje Blesku v červnu 2016 půjčil Američan české modelce zhruba 151 tisíc dolarů, tedy bezmála 3,5 milionu korun. Podepsali spolu dokonce smlouvu, Faltýnová ale odmítá platit a místo toho frnkla do Česka. Naštvaný David se obrátil na právníky a bývalku zažaloval. 

Video
Video se připravuje ...

Petra Faltýnová: Nový milenec miliardář po ní chce dítě! Jan Jedlička, David Turek

Faltýnová se mezitím už pár let „ukrývá“ s novým přítelem v domku nedaleko Prahy a na veřejnost příliš nevychází. Jednou za čas se objeví na nějaké akci, rozhodně už to ale není tak často jako dřív. „Mám se dobře. Kdo si myslel, že jsem se na Floridě upila, tak se spletl,“ řekla v listopadu Super.cz 

Identitu nového partnera zatím modelka tají. V minulosti byla vdaná za podnikatele Simona Štekla, pak randila s Leošem Marešem (47) a Jiřím Langmajerem (57).

Fotogalerie
88 fotografií