Do světa šoubyznysu Petra Faltýnová vplula v roce 1998, když se stala druhou vicemiss České republiky. Od té doby se jí jen hrnuly pracovní nabídky stejně jako pozvání na schůzky. A že si jich modelka užívala. Randila s Libanoncem Ázou, vášněmi prodchnutý vztah zažila s hokejistou a olympijským vítězem z Nagana Martinem Ručinským (49), i podnikatelem Romanem Habajáčem. Nakonec se ale vnadná brunetka usadila po dobu podnikatele Simona Štekla a vypadalo to, že našla svoji pohádku. V lednu roku 2010 Petra Faltýnová porodila dceru Adrianu (10).

Šťastný konec se ale nekonal. I když tedy konec skutečně přišel. A sice konec manželství se Simonem Šteklem. Na jednom křtu se totiž Petra seznámila s tehdy vyhlášeným svůdníkem Jiřím Langmajerem (53), který byl ovšem stejně jako Petra vázán slibem manželským. Ani jednomu to ale nejspíš nevadilo a zrodil se románek, který rozproudil klidné vody českého šoubyznysového rybníčku.

Po rozvodu se Šteklem a rozpadu vztahu s Langmajerem našla Petra Faltýnová útěchu v náruči Leoše Mareše(43). Modelka s moderátorem spolu chodili dva roky a i jejich soužití provázely velké vášně. Rozešli se údajně přímo na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech v roce 2014. Přijeli tam ještě jako pár, odjížděli už ale jako nezadaní lidé. Ani tak nicméně Petra Faltýnová nezůstala dlouho sama a našla si miliardářského přítele Američana Davida. Zkraje vztahu se pochlubila několika honosnými dary a zásnubním prstenem za cenu dostupnou jen miliardářům. Od té doby se ale Petra stáhla z veřejného života a to, zda se stala spokojenou a poslušnou vdanou paní, už někdejší modelka do světa netroubí.

VIDEO: Petra Faltýnová dostala auto!

Video
Video se připravuje ...

Faltýnová dostala auto instagram

Fotogalerie
58 fotografií