„Je opravdu těžké bojovat bez přestání s negativními komentáři lidí o tom, že jsem jen prsatá hloupá kráska, která by raději měla mlčet. Je to vyčerpávající,“ postěžovala si nedávno Emily Ratajkowská v rozhovoru na akci TheWrap Power Women’s Breakfast.

Na druhou stranu image nádherné ženy, co nemůže nabídnout nic jiného než své sexy tělíčko a půvabnou tvář, sama aktivně přiživuje. V koronavirové karanténě se totiž podle všeho nudí, a tak sdílí na svém instagramu jednu rajcovní fotku za druhou, na kterých beze studu ukazuje rádoby cudně zakrytá ňadra či perfektně tvarovaný zadeček, občas na hranici lehké pornografie.

Nádherná rodačka z Velké Británie, která už několikrát vyhrála nejrůznější ankety o nejhezčí poprsí na světě a která byla magazínem Esquire v roce 2013 vyhlášena nejpřitažlivější ženou roku, se v posledních dnech pochlubila například obnaženým snímkem, na němž se povaluje na koberci se svým pejskem, zcela nahá pózuje za záclonou, anebo si dopřává bublinkovou koupel se svým kamarádem, spisovatelem Joshem Ostrovskym (38).

Na Emily je zkrátka radost se podívat, a také vy se na její nejkrásnější momentky můžete mrknout do naší galerie…

VIDEO: Emily Ratajkowská v reklamě pro DKNY

Video
Video se připravuje ...

Emily Ratajkowski v reklamě pro DKNY. Youtube.com_Blakcace/BPŽ

Fotogalerie
84 fotografií