Je to vůbec možné? Pár měsíců před padesátkou a po třech porodech jde Daniela Peštová s klidem s kůží na trh! Pro nejznámější značku spodního prádla, které provází růžová barva, nafotila jarní kolekci.

„Z Danielina úspěchu mám velkou radost. Je to důkaz toho, že úspěšná kariéra může trvat i víc než třicet let. Pokud má člověk ten správný kariérní start, nasazení a dobrý management,“ komentoval modelčinu zakázku její manažer Saša Jány a dodává: „Budu doufat, že Daniela inspiruje mladé dívky, které se k nám do Elite Model Management Prague mohou v této nelehké době hlásit online.“

Už to, že modelka má ve svém portfoliu několikaletou spolupráci s touto značkou a právem je jedním z andílků, je známkou toho, že dobyla svět. Do rodiny andílků se totiž jen tak někdo nedostane a z Češek se to podařilo jen jí a Karolině Kurkové (36). 

Karolína odkráčela svou první přehlídku pro VS už jako šestnáctiletá v roce 2000. O dva roky později měla na kontě další úspěch – přehlídku odchodila v desetimilionové Fantasy Bra 'Star of Victoria'. To Daniela na molu odprezentovala pětimilionovou Fantasy Bra 'Dream Angel' už v roce 1998. 

VIDEO: Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! Markéta Reinischová

Fotogalerie
64 fotografií