A někdo z něj tak »vyrostl«, že musel změnit roli. To byl případ i Radky Fišarové (42), která v původní verzi hrála mladou Dorotku. Její kostým přenechala mladší Alžbětě Bartošové (28) a vzala zavděk rolí potvory Žofie, ve které se bude alternovat s Kateřinou Brožovou„Na sobě mám kostým po kolegyni Olze Lounové, který mi upraví,“ vysvětlila Fišarová na zkoušce.

To Brožová zapnula devět let starý kostým hned napoprvé. Přešívat tak nemuseli ani nitku, dialogy si bude muset ale osvěžit. „Pamatuji si všechny výstupy mé role Žofie, teď se budu muset vrátit ke všem těm textům a písničkám a vše si před první zkouškou osvěžit,“ přiznala.

Vojtko přibral

To Marianu Vojtkovi bylo trošku horko. Přestože je v hubnoucím režimu a snaží se jíst zdravě, nějaké to kilo přibylo. „Původní kostým mi padne, sice na některých místech trochu tlačí, ale to bude dobré,“ sdělil Aha! Kat Mydlář.

Před půl rokem by prý kostým ale určitě neoblékl. A váhu si zkontroloval i Josef Vágner (29). „Stihl jsem se oženit, už mám dceru a kostým do Kata Mydláře mi, musím říct, docela sedí, stačí jen malé úpravy, tak to mám radost,“ pochlubil se. Obnovená premiéra muzikálu Kat Mydlář bude 2. dubna 2020 v Divadle Broadway.

Zajímavosti muzikálu

* Původní premiéra byla 24. 2. 2011.

* Odehráno je téměř 300 vyprodaných repríz.

* Kostýmní návrhář Roman Šolc navrhl pro muzikál téměř 220 kostýmů.

* Každé představení líčí tři maskérky.

* Na každém představení obléká herce pět kostymérek.

VIDEO: Kateřina Brožová po zlomenině páteře: Problémy při tanci!

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Brožová po zlomenině páteře: Problémy při tanci! Veronika Kuželková, Jan Jedlička

Fotogalerie
42 fotografií