Zpěváci Marian Vojtko (46), Bohuš Matuš (46) a Daniel Hůlka (51) právě nyní pilně trénují na znovuobnovenou premiéru muzikálu Kat Mydlář, kde všichni tři ztvárňují titulní roli. Jenže jak se zdá, ne každá zkouška má standardní průběh. Herci podle všeho občas trochu zvlčí a pak se dějí věci… „Zkoušíme... Rejža strašně řve, soptí a prská… Jinak to nejde,“ vtipkoval Vojtko na svém instagramu a přidal fotku, kde mají všichni tři kati nasazenou hygienickou roušku. Na dalším snímku se Matuš dokonce pokouší skrze ochrannou masku, využitou jako módní doplněk, kouřit.

„Doufáme, že se situace do premiéry Kata Mydláře uklidní a že třeba nebudeme muset v rouškách hrát,“ prohlásil pro Super.cz Vojtko, mimo jiné hvězda Fantoma Opery, Plesu upírů či Čarodějky. Do 2. dubna, kdy se Marian na prkna Divadla Broadway vrátí jako slavný staroměstský popravčí, ovšem zbývá ještě spousta času, a tak se klidně může situace, která okolo onemocnění COVID-19 nastala, podstatně změnit. Možná bude za měsíc ona momentka pořízená na kostýmové zkoušce mnohem komičtější, anebo daleko mrazivější…

Fotka je každopádně o to bizarnější, že pozornému oku neujde jeden pikantní detail: Bohuš Matuš, jenž se nechvalně proslavil svým vztahem s Lucinkou (16), která je o třicet let mladší než on, má na tričku nápis „Sex instruktor, první lekce zdarma“. Přestože ještě nedávno vykřikoval, že si se svou mladistvou vyvolenou kromě králíčků a myšiček hodlá pořídit i miminko, náhle otočil! 

Zapírá mazlivku

„Já se do toho vždycky zamotám a vždycky říkám nějaký blbosti… Už s ní radši nikde chodit nebudu,“ couvá náhle zpěvák. Opakovaně už v minulosti prohlašoval, že se s Lucinkou pouze mazlí a že má potvrzení na její panenství, než nakonec kápnul božskou a připustil, že spolu žijí intimním způsobem.

„Já jsem nikdy nikomu neříkal, že spolu něco máme,“ popřel teď Matuš pro Blesk svá vlastní slova naprosto překvapivě. „Jsme spíš kamarádi. Mám Lucinku rád, ale ‚vocaď pocaď‘. Svatba určitě nebude. Miminko bych si moc přál, ale nikdy jsem neříkal, že s ní,“ zdůraznil. Že by tedy nakonec vtipkoval i on…?

VIDEO: Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam!

Video
Video se připravuje ...

Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam! Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
90 fotografií