„Původní kostým mi padne, sice na některých místech trochu tlačí, ale to bude dobré. Nemusíme s paní kostymérkou vlastně nic upravovat,“ liboval si Marian Vojtko s tím, že si je na sto procent jistý, že před půl rokem by kostým určitě neobléknul.  Známý umělec s hlasem jako zvon, mimo jiné zpívající i v uskupení 4 Tenoři (do kterého patří ještě Michal Bragagnolo, Pavel Vítek a Jan Kříž), se již před nějakým časem rozhodl zatočit s kily navíc, a pod dohledem talentovaného zpěváka a urostlého kulturisty Václava Noida Bárty (39) šel do sebe. Po loňských Vánocích totiž vážil přes metrák!

Dvakrát týdně proto Vojtkovy kroky mířily rovnou do fitka – a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Na počátku tohoto roku se již mohl pochlubit tím, že shodil deset kilogramů a nabral svalovou hmotu. Dost možná mu byla motivací i nová partnerka: Jeho půvabná přítelkyně Helena, plavovlasá lékárnice, se kterou trávil zářijovou dovolenou v Tunisku, má totiž postavičku jako modelka.

Vojtko přiznal, že je stále v dietním režimu a snaží se jíst zdravě - především večer, kdy se vrací domů po náročných divadelních představení. V současné době totiž září na prknech divadla GoJa Music Hall v muzikálu Čarodějka, v Divadle Hybernia v Tarzanovi, či v Divadle Broadway v Muži se železnou maskou. Vzhledem k tomu, že se ale počátkem dubna vrací v obnovené premiéře muzikál Michala Davida (59) Kat Mydlář, kde Vojtko ztvárňuje titulní roli, na zkoušce kostýmů se rozhodl vklouznout do oblečení, co nosil před devíti lety – a s potěšením zjistil, že mu stále pasuje.

VIDEO: Marian Vojtko: V Čarodějce jsem za úlisného strejčka!

Video
Video se připravuje ...

Marian Vojtko: V Čarodějce jsem za úlisného strejčka! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
73 fotografií