Z jejího zeleného kostýmku, pod kterým se ani nesnažila skrývat průsvitný top s hlubokým výstřihem, se přítomným pánům motala hlava. „Přičítám to hlubokému …výrazu v mé tváři,“ smála se zpěvačka, která má sice před svatbou, ale své ženské zbraně rozhodně neskrývá.

Stejně jako ona dostali všichni od producenta Františka Janečka (75) vánoční výslužku, ovšem museli mu za to zazpívat koledu. Vánocemi totiž už žijí i zde. A zatímco Elis už má dávno vše připravené, Světlana Nálepková (59) přiznala, že ona se začne chystat až 22. prosince. A Marian Vojtko (46) dokonce poprvé v životě přes svátky ani nebude doma.

„Vždycky jsem záviděl kolegům, kteří jezdí na Vánoce do exotiky. Tak letos poletím s přítelkyní taky. Jen to ještě musím říct mamince, která to asi neponese dobře. Navíc nerad létám, ale protože je partnerka lékárnice, určitě mě něčím nadopuje,“ prozradil Marian, který v Čarodějce škodí coby její úhlavní nepřítel, Čaroděj ze Země Oz.

A zatímco František Janeček by jistě rád, aby Ježíšek rozdával zejména vstupenky na Čarodějku, sám dostal od své desetileté dcery Emily Ann poměrně přesnou objednávku. „Já bych si přála sestřičku,“ odzbrojila dcera, která nemohla chybět – čarovného představení se totiž nemůže nabažit.

VIDEO: Světlana Nálepková: Vánoce začínám chystat až 22. prosince!

Video
Video se připravuje ...

Světlana Nálepková: Vánoce začínám chystat až 22. prosince! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
62 fotografií