Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

TOP momenty semifinále StarDance: Ostrá Darija, »trabant« Kubelková a rozdováděná porota!

/
  • Iva Kubelková a Martin Prágr
    Aktualizováno - 10. prosince 2023 ● 06:29
    9. prosince 2023 ● 22:14

    Semifinále StarDance bylo přesně takové, jako celá soutěž - naplněný elegancí a vášní, zároveň ale i napětí. Vše to ale i tentokrát okořenil humor. Připomeňte si s námi nejlepší momenty tohoto večera!

  • 1.

    Sladká vzpomínka na Maršálka

    Marek Eben na začátku nezapomněl na odpadlíky minulého kola, a to Josefa Maršálka a Adrianu Maškovou. Dokonce přišel s teorií, že Josef coby pekař musel vypadnout hned zkraje adventu, protože s ním by se „nedokázal postit ani svatý otec v Římě“.

     

    „Podcenili jste Josefa Maršálka, protože to, že dotančil, neznamená, že dopekl,“ dodal ale Marek vzápětí, popsal strašnou spoustu sladkostí od Josefa a přiznal: „Všechny nás to dojalo, děkujeme!“ Maršálek ostatně seděl v sále a na slova chvály se jen skromně usmíval. Dále se přišli podívat i Ivana Chýlková, Marek Adamczyk a také manžel tanečnice Bartuněk Hrstkové s rodiči.

  • 2.

    Nanuk Kubelková

    V minulosti byla Iva Kubelková kritizována za přílišný chlad a ledovou dokonalost, teď už je to dávno pryč. Přesto ji Marek Eben počastoval zvláštním slovem – porovnával ji s Eskymem. A to v souvislosti s úvodní zvedačkou, co Iva s Martinem Prágrem předvedli. Moderátorka vyšvihla nohu nahoru a Ebenovi to ještě s bílými šaty připomnělo nanuk. Také Tatiana Drexler pak pozici „nanuk“ pochválila s tím, že to bylo „překvapivé a překrásné“.

     

    Ovšem Zdeněk Chlopčík to nemohl přenést přes srdce. „Tak nádherná noha nemůže být špejle!“ zlobil se na oko, přičemž Marek se vymlouval, že to měl být kompliment a že má Iva krásnou a štíhlou nožku. „To kdybych řekl kornout...“ vtipkoval na toto téma.

  • 3.

    Hradilek jako pomůcka anatomie

    „To byl váš nejlepší tanec. Bez žen byste to v této soutěži měl jednodušší, ale ty baby jsou neuvěřitelné,“ okomentovala Tatiana Drexler taneční vystoupení Vavřince Hradilka a jeho partnerky Kateřiny Bartuněk Hrstkové. Jinak ale všichni ostatní hlavně komentovali Hradilkovu postavu. Jeho svaly zmínil v hodnocení Zdeněk Chlopčík, možná i v reakci na Ebenovu glosu před tancem páru.

     

    „Nejsem velký obdivovatel mužského těla,“ začal Marek Eben, ale přiznal, že i k němu se dostala fotka Hradilka ze zákulisí, na níž je nahoře bez.

     

    „To byla početní pomůcka pro studenty anatomie, tam byly svaly, chrupavky, tam bylo všechno. Doktoři říkají, že to tam máme všichni, ty věci. Já jsem se dnes díval do zrcadla a musím říct, že se mi to daří dobře skrývat,“ shodil sám sebe Marek.

  • 4.

    Otázka břišáků

    Tělesné proporce se probíraly i dál. Například když dotančila Darija Pavlovičová a popisovala, jak se dá dostat zpět z jednoho náročného točitého momentu v jejich tanci, poznamenala: „Nebo se dají zapojit břišáky, ty nemám.“

     

    Poznámku o břišním svalstvu nenechal Eben ležet ladem a hned oslovil na lumpárnu i Richarda Genzera, když si pochvaloval, že konečně mají oba něco, co Darija nemá.

     

    „Jeden centrální břišák,“ notovali si Genzer s Ebenem. Richard také v rámci svého hodnocení tvrdil, že má Dariju i jejího tanečníka „v podpaží“. Jak to? „Když se někomu něco hodně líbí, tak mívá husí kůži, ale mě to začne lochtat. A vy jste se mi nastěhovali do podpaží!“ zvolil netradiční kompliment, aby naznačil, že ho číslo nadchlo.

  • 5.

    Průšvih Tatiany Drexler

    Velmi plodné na vtipy bylo okénko následující po druhém tanci Ivy Kubelkové a Martina Prágra. Převlékli se do černých barev, vypomohli si ohni, a tak div nezapálili scénu. „Z extrému do extrému,“ popsala tance Iva a Marek Eben přiznal, že ho takové dramatické pojetí vztahu mezi mužem a ženou skoro až vyděsilo. „Ukázali jsme druhý aspekt ženy. Tys to nezažil?“ otočila to proti němu Kubelková a on se na vteřinku zarazil, než rychle vypálil: „Markéta se dívá, takže nikdy!“ Narážel tím samozřejmě na svou manželku Markétu Fišerovou. A pak šel hned od toho s tím, že musí vše uspíšit, protože mu bylo horko. „Za chvíli začnu hořet,“ narážel na ohňové efekty, které stále nikdo nevypnul.

     

    Jenže pak přišla slova poroty a to už byla pořádná palba. „Byl to dobrý trabant, ale nebylo to Porsche,“ zhodnotila Drexler a pak se chytla za ústa, protože zmínila dvě značky automobilů, přičemž to by v televizi zaznít správně nemělo. „To se nesmí – tak prů*er,“ smála se. „Obě značky jsou vaše,“ mávl nad tím rukou Chlopčík, jako by o nic nešlo. Narážel tím na to, že jeho kolegyně žije dlouhodobě v Německu.

     

    „Bylo to takové instantní, ale domácí vývar to nebyl,“ řekl lakonicky Genzer ke Kubelkové a jejímu partnerovi.

  • 6.

    Okénko ke Chlopčíkům i Genzerovi s Finkovou

    Další narážky na manželství ale nechyběly, Zdeněk totiž Ivě vyčetl, že byla příliš tvrdá. „Jaktože jsi neuvařil?“ přeháněl imitaci vzteklé manželky a Richard Genzer to nenechal bez povšimnutí. „Tak okénko ke Chlopčíkům máme za sebou!“

     

    A rovnou se trefil i sám do sebe a do svého vztahu s exmanželkou Lindou Finkovou. „Když jsme s Lídou chodili, bydlela ona u mě, po svatbě já u ní. A to jsme se ani nepřestěhovali.“ Tak nevíme, zda mu za to Linda poděkuje, nebo se jen zasměje také.

  • 7.

    Kachna Adamczyková

    U Evy Adamczykové, dříve Samkové, vyšlo najevo, že má specifické pohyby. Eben na to navedl řeč následovně: „Ti partneři se hodně znají, strávili spolu hodně času a jeden umí druhého. Co tak Eva dělá?“ ptal se Jakuba a ten ochotně ukázal, jak Eva běhá po zkušebně s rukama nahoru.

     

    „Jestli bych tě mohl za občany republiky poprosit, budeme koukat na první závod. Než vyjedeš, mohla bys? Nás by to všechny potěšilo,“ žadonil Marek, aby Eva gesto předvedla i těsně před závodem. Genzer ji pak dokonce překřtil na Evu „kachnu“ Adamczykovou.

     

  • 8.

    Dojemný rozstřel

    A pak už nikomu úplně do smíchu nebylo, postoupit totiž nemohli všichni, jeden pár musel, jak příznačné, z kola ven. Páry Eva Adamczyková a Jakub Mazůch a Darija Pavlovičová a Dominik Vodička si vytančili přímý postup do finále, rozstřel tak čekal Ivu Kubelkovou a Martina Prágra a zároveň na Vavřince Hradilka a Kateřinu Bartuněk Hrstkovou.

     

    Následovaly tak další dva tance a porota se dojímala, že se jednalo o to nejlepší z celého večera. „Jak z vás spadla nervozita, byly to nejlepší tance.“ Zdeněk Chlopčík připomínal, že už je vše jen a jen v rukou diváků. „Posíláš esemesky?“ říká prý všem, když se ho ptají, proč někdo vypadl, nebo kdo postoupí. 

     

    A právě rukou diváků bylo rozhodnuto - do finále se probojovali Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková, a »padáka« tak dostali Iva Kubelková a Martin Prágr. Umístili se tak na čtvrtém místě.

  • 9.

    Kubelková rozplakala každého

    „Nemůžu říct nic jiného, než velké děkuji, na mnoho stran. Já bych chtěla moc poděkovat, že jsem mohla být součástí tohoto projektu, který lidi spojuje. I když každý doma třeba fandí někomu jinému, jsem přesvědčená, že to může mnohé obrovsky spojit,“ začala svůj proslov Iva těsně poté, co se dozvěděla o svém konci ve StarDance.

     

    „Poznala jsem, že mám obrovskou podporu ve své rodině. Tu lásku, jakou mi projevovaly mé děti, v té dřině a v tom utrpení, kdy jsem chvilkami ve svém věku musela opravdu zatnout zuby a zvládnout to, tak to si budu pamatovat opravdu až do smrti,“ pokračovala, přičemž v publiku seděly její dvě dcery Natálie a Karolína a byly uplakané, že se celé leskly. „Holky neplačte! Vzpomeňte si, co říkal Pepa minule.“

     

    Iva dál zmínila i svého dlouholetého partnera George Jiraska. „Chtěla bych strašně moc poděkovat své rodině, svému partnerovi, protože to je moje obrovská opora v životě. A já si troufám říct, že bez něj bych v té StarDance vůbec nebyla,“ vzdala hold svému muži, co měl v očích také dojetí.

     

    Dál poděkovala všem fanouškům, co jim posílali hlasy, ale též moderátorské dvojici za jejich vlídnost, jistotu a podporu, která vždy dokáže taneční páry uklidnit. Ale nezapomněla ani na tanečního partnera Martina. „Nejen za to, že mě naučil tak, že bych si v životě nepředstavila, že budu ve svých 46 letech tančit cha-chu. Smekám před ním klobouk,“ pochválila ho a poděkovala mu i za to, jaký je jako člověk. „Má obrovské srdce.“ Během zkoušení se prý nikdy ani jednou nepohádali, nepřišel žádný tzv. mráček.

     

    Martin pak zmínil, že děkuje kamarádům, co je přijeli podpořit. „Poděkoval bych Ivči, protože POPRVÉ jsem potkal tak inspirativní ženu, tak pozitivní ženu a vlastně mě naučila, jak se k sobě partneři mají chovat. Díky ní jsem potkal Jirku a jak to tady ona řekla, jaký mají vztah, tak si toho neskutečně vážím a mám vás rád.“ Také on byl očividně dost naměkko a zdá se, že si našel cestu nejen k Ivě, ale právě i k Georgeovi a zbytku rodiny. 

  • 10.

    ANKETA

     

    Anketa

    Kdo vyhraje StarDance 2023?

    Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
    Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
    Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

     

     

    Fotogalerie
    212 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 16

amba: jěště že ta Kubelková vypadla. vždyť ta bába je hnus který se opravdu nase---- do každé dírky, kterou by mohla uzurpovat 👎

(11. 12. 2023 10:12)

Uživatel_5631553: Celá ta slavná StarDance by měla v televizi konečně skončit. Všeho moc škodí !Když už lidé platí ČT poplatky, měla by taky ČT vybírat pro diváky lepší pořady ! ! ! 👎

(10. 12. 2023 20:54)

padrino: Souhlasím do puntíku citací z jiné diskuze.Ty kecy Kubelkové o šťastné rodině,kdy její partner byl celá léta "paní Colombová" jí zlomil vaz.

Rozhodly sympatie diváků. Iva Kubelková moc tlačila na pilu a mèla až protivně promyšlený marketing. Její dnešní ideologie o ženách a mužích jí připravila o hodně. Počítám, že by tam příště šoupla nějakou politiku a řečnila by jak Palacký. Vavřinec Hradílek byl pŕirozený, na nic si nehrál a dotáhl to na solidní úroveň tance. Moc mu přeji i jeho sympatické partnerce, že jsou ve finále.

(10. 12. 2023 16:38)

BUBLAVA: A váš verbální projev o vás vypověděl vše.... 🤔🤔👎👎👎

(10. 12. 2023 14:10)

Gemino Gemello: Jojo, závist je odporná vlastnost. Hezká ženská, to ty rozšlápnutý piksly od sidolu, včetně té slovenské zubatky v porotě, nesnesou

(10. 12. 2023 13:59)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy