Bývalá modelka se momentálně živí jako influencerka. To mj. znamená, že pro nejrůznější značky natáčí videa, která pak zveřejňuje na sociálních sítích a dostává peníze za propagaci produktů.

Velmi často jsou na nich ale i její děti. Nejprve Rozárka. Proti tomu se ohradil nejprve Soukup. Ředitel televize Barrandov nesouhlasí s tím, aby byla jeho osmiměsíční Rozárka takto zneužívána.

„Ano, je to pravda. Jak jsem už řekl – nepřeji si to! A stále na tom trvám. Víc k tomu říkat nechci,“ odpověděl na dotaz Blesku.

A teď také Mia

A teď se k němu přidal i Prachař, tedy tatínek 6leté Mii. „Poslední kapkou bylo, když Agáta točila u bazénu reklamu na nějaký krém a Mia tam byla polonahá,“ prozradil Blesku zdroj z hercova okolí. „Jakub žene Agátu k soudu. Chce vysoudit nejen zákaz zveřejňování záběrů dcery, ale nejspíš bude žádat také o ochranu osobnosti,“ pokračoval náš zdroj s tím, že soud má proběhnout začátkem příštího roku. „Dokonce prý zvažuje, že bude chtít dceru do výhradní péče jako Soukup,“ dodal.

Soud již předběžným opatřením nařídil, aby Soukup vídal svou dceru třikrát týdně a každý druhý víkend.

Hanychová o Prachařovi

Agáta se pustila zostra do obou tatínků s tím, že jí kazí byznys. „Tak hromadně – Rozárku nemůžu ukazovat, protože si to nepřeje její otec. A tatínek číslo dvě se taky pomátl. Nesmím dávat na instagram Miu. Tady pán, který nonstop pracuje a místo toho, aby byl s ní, je s ní chůva, si klade takové podmínky. Je to prostě debil!“ navezla se Hanychová v živém vysílání tvrdě do Prachaře.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost. 

Fotogalerie
76 fotografií