Ještě před půl rokem vypadali jako šťastný pár... Na světě sotva přivítali svou společnou dceru Rozárku (dnes 8 měs.) a oba se dušovali, jak jsou zamilovaní, a všechny spekulace o problémech popírali. Pak ale přišel šok a v září Agáta Hanychová oznámila, že s Jaromírem Soukupem po roce a půl vztahu už pár netvoří.

Jen krátce poté ji svedl osud opět dohromady s její staronovou láskou Mirkem Dopitou, který si shodou okolností sám zrovna procházel rozvodem po letech manželství. V těžkých časech se bývalí partneři navzájem podrželi, přeskočila opět jiskra, a pár se dokonce sestěhoval. A teď oznámili svatbu! 

Jaromír Soukup mezitím sotva věří svým očím... „Nebudu to komentovat a vyjadřovat se k tomu,“ řekl Blesku rozzuřený Soukup, který však měl tušení, že by se svatba mohla uskutečnit. 

Podle zdroje z okolí rodiny mělo k veselce dojít 1. ledna ve Špindlerově Mlýně. Protože má mít ale Rozárku zrovna Soukup, rozhodla se Agáta, že do toho praští dřív. A jak řekla, tak udělala. Víc už ale k veselce říct nechtěla. „Nebudu se k ničemu vyjadřovat, a vlastně nikdo, tak nevolejte nikomu z naší rodiny,“ řekla Blesku.

Anketa

Vydrží manželství Agáty a Mirka?

Ano
Ne

 

Video
Video se připravuje ...

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely! Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Fotogalerie
35 fotografií