Soutěž se konala od 9. do 25. prosince, takže v Číně česká kráska strávila i Vánoce.Příprava na soutěž trvala 14 dní a během této doby jsme se s ostatními soutěžícími vydávali poznávat místní kulturu a tradice. Navštívili jsme spoustu zajímavých atrakcí. Mohli jsme vyzkoušet i tradiční kung-fu. Poznali jsme město Sheshancun, naučili jsme se o místní kultuře, tradiční výrobě čínského čaje nebo presování pudru,“ popsala Karolína po návratu.

Během finálového večera se dívky představily v plavkách, ve večerních šatech a v národních kostýmech a při volné disciplíně ukázaly svůj skrytý talent. Karolína si vybrala moderní scénický tanec. 

„Vystoupení ve finále bylo pro mě opravdovým vrcholem celé soutěže. Mít příležitost předvést svůj talent na tak prestižním a mezinárodním pódiu bylo něco, co jsem si dlouho přála. A být vybrána do top 6 ze všech talentů, které byly předvedeny, mě naplnilo obrovskou radostí a hrdostí,“ rozplývala se česká vítězka. Ta je z Číny tak nadšená, že pokud se neuchytí v modelingu, zvažuje podnikání v cestovním ruchu. 

O Karolíninu garderobu se starali designéři Šárka Ordošová a Christian Koehlerta. Její národní kostým z dílny návrhářky Marii Ilincevy z Craft Explosions představoval národní klenot, český granát. „Český granát je malý drahokam, červený jako krev, plný tajemství, vášně a magických účinků. Je to jedinečný drahokam, který nikde jinde nenajdete,“ vysvětlila dívka, co za volbou stálo. 

Video
Video se připravuje ...

Holky na víně: Andrea Bezděková Videoredakce ženských titulů

Fotogalerie
24 fotografií