Novácká reportérka a misska Iveta Maurerová je do Američanky s italskými kořeny Laury Pergolizziové, známé jako LP, zamilovaná až po uši. Jak prozradila, dohromady se daly už v srpnu. 

„Ve vztahu jsme skoro pět měsíců a moc si to užíváme. Nikdy jsem nebyla šťastnější. Je to nejhodnější člověk, kterého jsem kdy poznala, a já jsem moc šťastná, že mohu mít po boku tak úžasného a laskavého člověka s tak zlatým srdcem. Vážím si toho, a ano, jsem zamilovaná až po uši od prvního okamžiku, kdy jsem ji spatřila,“ prozradila Iveta pro nova.cz z Los Angeles, kde momentálně pobývá.

Natočily spolu klip

Zpěvačka LP v minulosti už několikrát v Česku vystupovala, a natočila tady dokonce i dva videoklipy. První k písni One Like You letos v květnu, v němž si zahrála zpěvačka a tanečnice Radka Pavlovčinová (34). Tehdy si zpěvačku pozvali do Víkendové Snídaně, kterou moderuje právě Iveta, a ženy se tak díky tomu poprvé seznámily. 

Další klip k písni Dayglow se točil na podzim. A v něm už i zahrála i Iveta! „Splnily se mi mé největší sny, a já jsem tak vděčná, že jsem je mohla zažít s tak neskutečně milým člověkem, jako je LP. Děkuji za vše znovu z celého srdce!“ rozplývala se tehdy Maurerová.

Video
Video se připravuje ...

Janna a Aneta se vzaly v Německu. Česko jejich manželství neuznává. Jsme fér

Fotogalerie
33 fotografií