Americká zpěvačka s italskými kořeny Laura Pergolizzi, známá pod svým pseudonymem LP, už několik měsíců randí s českou kráskou! Paradoxně došlo k seznámí při práci! LP totiž byla hostem Víkendové Snídaně na Nově, kde Iveta pracuje jako reportérka. 

No není divu, že kudrnatá umělkyně propadla sexappealu atraktivní Češky. Maurerová je vítězkou nultého ročníku obnovené národní soutěže krásy Miss České republiky z roku 2018 a věnuje se modelingu. 

Video
Video se připravuje ...

Adam Pavlovčin a Radka Pavlovčinová: Vyvěsili vlajku! Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

„Krásné svátky a hodně lásky všem,“ napsala LP k fotce s českou kočkou, se kterou si užívá svátky v Londýně. A tím poprvé přiznaly vztah! „Veselé Vánoce a hodně lásky,“ popřála svým fanouškům Maurerová. 

Iveta dokonce hrála ve videoklipu k písni Dayglow, jež se na podzim natáčel v Praze. „Měla jsem tu čest hrát v tomto klipu této úžasné zpěvačky. Splnily se mi mé největší sny, a já jsem tak vděčná, že jsem je mohla zažít s tak neskutečně milým člověkem, jako je LP. Děkuji za vše znovu z celého srdce!“ netajila své nadšení blondýnka. V prvním klipu k songu One Like You, který u nás LP natáčela v květnu, si zahrála zpěvačka a tanečnice Radka Pavlovčinová, která doprovází Ewu Farnu. 

Že je to láska jako trám, dokazují obří pugéty rudých růží, které zpěvačka své lásce zřejmě posílá. Dámy navíc spolu hodně cestují. Iveta byla několikrát v Americe, kde LP žije. 

Fotogalerie
24 fotografií