Moderátorka Ellen DeGeneresová, která minulý rok po dlouhých 19 letech ukončila pro uvadající divácký zájem svou slavnou talk show, a její manželka, herečka Portia de Rossiová známá ze seriálu Ally McBeallová, si zopakovaly svůj svatební den! Slavnostně si vyměnily své sliby v jejich domě v Los Angeles. Šlo o překvapení, které Portia nachystala pro svou manželku - narozeninovou oslavu svých kulatin změnila v něco ještě kouzelnějšího!

„Když jsem přemýšlela o tom, čím by byly moje narozeniny opravdu výjimečné, kromě toho, že chci být se svou rodinou a přáteli, mi to připomnělo, že jsi pro mě tou nejdůležitější bytostí na světě,“ uvedla plavovlasá herečka směrem k bývalé moderátorce a dodala, že je pro ni největším životním úspěchem být od Ellen milována. Na to dojatá DeGeneresová reagovala slovy: „Zachraňuješ mě každý den. To já jsem ta šťastná.“

Video
Video se připravuje ...

Pitt, Streep a spol: Jak vzniklo slavné oscarové selfie? Reuters

Na akci se dostavila celá řada celebrit, jelikož si de Rossiová přála, aby se „svědky obnovení jejího závazku vůči Ellen a oslavě jejich čtrnáct a půl let trvajícího manželství“ stali i jejich přátelé. Zpěvačka Brandi Carlileová (41) jim k tomu s kytarou v ruce zazpívala, podnikatelka Kris Jennerová (67) se zhostila role oddávající. Mezi hosty byli viděni i princ Harry (38) a vévodkyně Meghan Markleová (41), „odpadlíci“ britské královské rodiny, jejichž účast dodala celé události skutečně hvězdný lesk.

Portia se mimochodem pro tuto příležitost oblékla do stejných šatů, jaké měla při svém prvním svatebním obřadu. Ten se konal 16. srpna 2008 v Beverly Hills a účastnilo se ho sotva pár lidí. Tento malý detail dodal celé akci jedinečný nádech nostalgie a ukázal, jak moc je půvabná blondýnka plně oddaná své životní partnerce - a to i po všech těch letech, co tvoří manželský pár. Tyhle dvě dámy mohou být inspirací pro mnoho manželských dvojic po celém světě!

Fotogalerie
32 fotografií